Foto av Vacation Village på Parkway, Florida
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Semesterby vid Parkway
Florida


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Semesterby vid Parkway
Land: Florida
Vecka: 34
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare info: Bi-Annual Even

Göra en förfrågan
2949 Arabian Nights Blvd., Kissimmee, FL 34747, Florida, USA

Fråga om denna fastighet

GDPR(Nödvändig)
Vänligen kolla vårt Sekretesspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

A tidsdelning Ägande i Kissimmee, Florida kan bara betyda en sak - nöjesparker. För föräldrar som vill vinna Fader och Moder Årets pris, finns det inget större boende än Vacation Village på Parkway. Det är bara några minuter från Disneys Magic Kingdom, Universal Studios och Sea World till barnens glädje.

Men denna expansiva utväg över tjugo långa byggnader har mer i butik. Rese och fritid Timeshare mäklare tror att det kommer att vara en utmaning att lämna orten och dess massiva poolkomplex med sex uppvärmda utomhuspooler, sex bubbelbad och två barnpooler. Det finns också poolaktiviteter och en lekplats på plats, plus mer än tjugo grillgrillar, planerad temaparkstransport och två naturvandringar öppna för alla. Ingen tvivel, Vacation Village på Parkway handlar om sol och roligt.

Och när du äntligen behöver ladda, samla familjen och dra sig tillbaka i någon av de över två och en halv tusen mysiga rummen. Casual och bekväm, en och två sovrum enheter är utrustade med ett komplett kök, vardagsrum, platt-TV med DVD-spelare, Wi-Fi, matsal och möblerad uteplats. Uppgraderade rum har inredning i västindien och lägger till en utdragbar soffa och bubbelpool.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (En Enhet), Diskmaskin (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barn s pool, träningsutrustning, spelrum, handikappanpassat, tvättstuga, hiss, lekplats, pool, bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
(45.0 miles), Ridning (2.0 miles), Live underhållning (2.0 miles), Medicinsk utrustning (15.0 miles), Restaurang (i närheten) Shoppingområde (1.0 miles), Snackbar (i närheten), Spa (1.0 miles), Tennis (Närliggande)
Flygplats
Orlando International - (17 miles - 27 km)

Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Vacker lägenhet i centrala Kissimmee, nära Disney Parks, vattenparker, Gamla stan, alla andra parker och Orlando centrum. Dessa lägenheter ligger nära Floridas Turnpike Road 192, så det är lätt att ta sig runt i Kissimmee-området och resten av Florida. Nära till shopping, både butiker och mataffärer. Lägenheten har fullt utrustat kök, sovrum med lakan, badrum med handdukar, tvättmaskin och torktumlare, TV, soffagrupp och matbord. Det finns en balkong med möbler. Anläggningen har egna pooler för både vuxna och barn och en jacuzzi. Parkering är bra på plats och övervakas. Det finns en hiss och god tillgänglighet både för barnvagnen och om du behöver andra hjälpmedel.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 3844 gånger

*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.