Foto av Marriotts Playa Andaluza, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Marriotts Playa Andaluza
Spanien


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Marriotts Playa Andaluza
Land: Spanien
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Guld
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare information: Garden Vista

Göra en förfrågan
Marriott's Playa Andaluza, Ctra. De Cadiz KM 168, Estepona, 29680, Malaga, Spanien

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Charmen, traditionen och elegansen: det kan inte vara annat än Marriott's Playa Andaluza i hjärtat av Costa del Sol, Malaga, Spanien. Marriott timeshare resorts är kända för sina höga krav, och denna utväg är inte annorlunda. Beläget på den fantastiska stranden Matas Verde, kommer utsikten att vara magnifika tjugofyra timmar om dagen, oavsett om du tar en promenad längs strandpromenaden eller provar lokala maträtter i närheten av närliggande matställen. Shopping på "Millionaire Paradise" i Puerto Banus är bara ett stenkast från orten, tillsammans med en hel region med ursprungliga andalusiska byar som överskrider tiden.

  Rese och fritid Är glada att erbjuda tidsdelning Till återförsäljning på Marriott's Playa Andaluza, inte bara på grund av dess rikedom av lokala bekvämligheter och moderna bekvämligheter, men också på grund av dess överflöd av lyxtillbehör, till exempel badrum som innehåller extra stora bubbelpooler, ett internationellt spa och ett pulserande närliggande nattliv som Indikerar allt som är bra om spansk underhållning. Spela några omgångar golf under dagen medan dina barn har kul på den övervakade barnpoolen eller El Torito Kids Club, njut av avslappnad poolside middag, utforska lokala hantverksmarknader, eller bara vila och koppla av - det finns verkligen något för alla.

  Säsong information Vecka nummer (er)
  Silver 1-8, 45-50
  Gold 9-26, 36-44, 51-52
  Gold Holiday N / A
  Platina 27-35


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 2364 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.