Bild från Dom Pedro Marina Hotel, Portugal
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Dom Pedro Marina Hotel
Portugal


Till salu: £ 3,000 *
Anläggning: Dom Pedro Marina Hotel
Land: Portugal
Vecka: 16
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare information: Frukost ingår - utgång 2028

Göra en förfrågan
Avenida Tivoli, Lote H4 Vilamoura, 8125-410 Quarteira, Algarve, Portugal,

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Sekretessmeddelande för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Det vackra Dom Pedro Marina Hotel, som sticker ut bland det obefläckade blått och vitt på Algarve-kusten i Vilamoura, Portugal. Den förtrollar med sina jordnära terrakotta-nyanser, stora balkonger och flytande arkitektur. Härifrån, tidsdelning ägarna njuter av en fantastisk utsikt över Atlanten och mycket solsken.

  Stranden ligger bara tre minuters promenad bort. Det är en oas av fritid som erbjuder privat tillgång till stranden med solstolar, parasoller och sin egen restaurang och bar. Den genomträngande atmosfären är avslappnad och Rese och fritid timeshare mäklare tycker att detta underbart sträcker sig till insidan av fyrstjärniga resort. Trädgårdarna omger boendet, kompletterat med en utomhuspool omgiven av fler solstolar och en badtunna. En italiensk restaurang förbättrar stämningen ytterligare genom att lägga till delar av en autentisk trattoria till blandningen av gröna, uteplatser och pooler.

  Dessutom är detta trädgårdslandskap i full utsikt från de över hundra femtio rummen och sviterna på Dom Pedro Marina Hotel. Var och en är en fristad av komfort och har luftkonditionering, TV och radio, minibar, telefon och privat badrum med dusch, badkar och hårtork. Uppgraderade enheter lägger till en entré, vardagsrum med bäddsoffor, solstolar och jacuzzi för din större tillfredsställelse.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

  Stor terrass som vetter mot havet med bubbelpool och matsalsmöbler. Balkong utanför sovrummet. Lägenhet på 5:e våningen har två sovrum, två badrum och utdragbar soffa i vardagsrummet, med plats för upp till 6 personer. Matplats utanför vardagsrummet. Bagageutrymme plus massor av garderobsutrymme. Frukost för allt ingår. Ägandet löper till slutet av 2028.
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 106 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.