Foto av Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch, Skottland
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
skottland


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Hilton Grand Vacation Club på Craigendarroch
Land: Skottland
Vecka: 47
Säsong: Hög
Storlek: 3 Sovrum

Göra en förfrågan
Hilton Grand Vacations på Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skottland

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Sekretessmeddelande för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Om en pittoresk miljö och fantastisk utsikt är vad du letar efter, tidsdelning På Hilton Craigendarroch kan vara perfekt för dig. Med utsikt över Cairngorm National Park och nära byn Ballater, skottland, Är detta eleganta landort den perfekta highland escape. Loger och lägenheter är stilfullt inredda och inredda, inklusive alla bekvämligheter som behövs för att främja enkel vistelse och total avkoppling. På fritidsanläggningarna finns tennisbanor, simbassänger, ett spelrum och en studiebar där du kan hämta en bok eller två för att ta dig tillbaka till din mysiga svit och under timmarna. Gå vandra eller cykla runt de många naturspåren i närheten, eller förlora dig i skogen och skogsbruket.

  Om du inte har något emot att köra, hoppa ner till Balmoral för att utforska - om drottningen är bosatt kan du till och med få en våg när hon passerar dig! Du kan också åka skidor på The Lecht eller prova på ridning och fyrhjuling, som båda ligger en kort bilresa bort. Med några av de bästa landskapen i Skottland, Hilton Craigendarroch är en underbar introduktion till höglandet, och Rese och fritid Rekommenderar starkt att överväga det för din nästa tidsdelning investeringar.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Matplats (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Öppen spis - Enhet (vissa enheter), Kök (Alla enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (vissa enheter), Tvättmaskin / torktumlare
  Resort faciliteter
  Biluthyrning, Barnpool, Träningsutrustning, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Skidskola, Squash, Simbassäng (Inomhus), Telefon, Tennis, Bubbelpool /
  Närliggande faciliteter
  Skidåkning (42.0 miles), Casino (42.0 miles), Längdskidåkning (17.0 miles), Skidåkning (19.0 miles), Fiske (I närheten), Golf i närheten, Mataffär (i närheten), Ridning (8.0 miles) , Lake (10.0 miles), Medicinsk utrustning (i närheten), vattenskidor (10.0 miles), vindsurfing (10.0 miles),
  Flygplats
  Aberdeen - (40 miles - 64 km)

  Checka in ut
  Lördag Söndag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

  Vi har haft många år att använda Lodge 43 på Hilton Craigendarroch. Standarden är utmärkt, allt i lodgen är förstklassigt så att du kan koppla av helt. Simma i poolen, njut av luncher och snacks i baren och naturligtvis njut av den naturliga skönheten i kullarna runt omkring.

  Vi har underhållit vänner och familj genom åren, som också har blivit imponerade, utrymmet är fantastiskt!!

  Besök Lochnagar Distillery, vi får alltid en flaska malt därifrån, promenera i bergen eller bara koppla av med en bok i lodgen.

  Vi börjar bli äldre nu och tycker att körningen är lite för mycket, så vi vill sälja den för att låta någon annan njuta av den. Du kommer inte bli besviken!!
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 130 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.