Foto från Marriotts Willow Ridge Lodge, USA, USA
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Marriotts Willow Ridge Lodge, USA
USA


Till salu: £ 5,495 *
Resort: Marriotts Willow Ridge Lodge, USA
Land: USA
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Silver
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare info: Deeded vecka 9 - Lock Off Apartment

Göra en förfrågan
2929 Green Mountain Drive, Branson, Missouri, MO 65616, USA

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  En allamerikansk stad i landets hjärta, Branson, Missouri är hem för första klass tidsdelning utväg Marriott's Willow Ridge Lodge. Minnesvärda äventyr väntar dig på denna utväg med sin känsla av avskildhet och vacker utsikt över Ozarkbergen, som båda kommer att göra det svårt att inse att du faktiskt är i mitten av staden och därför mitt i spänningen. Anläggningen har ett dagligt, familjevänligt aktivitetsschema som passar bra för en viss tid på plats. Det finns också en nattlig eldstad där man samarbetar med s'mores och korv för din njutning.

  Denna rustika och landsbygdskänna utväg förblir nära alla attraktioner i Mellanamerikas underhållningskapital, som har fler teaterplatser än Broadway! Ta en show eller två, spendera en dag i en nöjespark och spendera lite tid med den exklusiva shopping och matsal. Efter allt detta, gå tillbaka till din lodge-stil villa för en al fresco middag på uteplatsen, en film i vardagsrummet, eller helt enkelt vila och koppla av med de du älskar vid din sida. För en oas mitt i upprymningen, Rese och fritid rekommenderar att man överväger timeshare med Marriotts Willow Ridge Lodge.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter,
  Resort faciliteter
  Barnpassning, Klubbhus, Fitnessrum - Utrustad, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättmöjligheter, Lås-off, Lekplats, Pool - Inomhus, Simbassäng - Utomhus, Rullstolsanpassat Whirlpool Spa eller Bubbelbad, Trådlöst internet
  Närliggande faciliteter
  Bar / Cocktail Lounge, Cykelleder, Båt Marina / Lansering, Biluthyrning, Underhållning - Live, Fiske, Golf, Ridning, Sjö, Restaurang, Segling / Dykning, Dykning, Tennis, Vattenskidåkning
  Flygplats
  Springfield-Branson / SGF35 Miles / 56 KM

  Checka in ut
  Torsdag, fredag, lördag, söndag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 996 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.