Foto av Loch Rannoch Highland Club, Skottland
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Loch Rannoch Highland Club
skottland


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Loch Rannoch Highland Club
Land: Skottland
Vecka: 32
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Avenue, Kinloch Rannoch, Perthshire, PH16 5PR, Skottland

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Sekretessmeddelande för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Belch Rannoch Highland Club ligger i sceniska Perth och Kinross, en vacker, avlägsen tidsdelning Alternativ som lovar mer än det vanliga. Beläget på landsbygden Perthshire, ligger orten direkt på lochshore, vilket ger semesterfirare en smak av lyx och förmågan att koppla från hektiska vardagsliv. Landskapet är ur denna värld; Detta kommer upp gång på gång, och Rese och fritid Timeshare mäklare älskar absolut femstjärniga vyer. Vi känner till resenärer som återkommer år efter år, spenderar veckor blötläggning i sevärdheterna och strumpa upp på minnen för det kommande året.

  Skottland är känt för sina vänliga invånare som inkluderar röda hjortar, odtar och sälar, tillsammans med eldig-hårda Jamie Fraser lookalikes. Att ta en kaffe i vinterträdgården innebär att du kommer att kunna upptäcka dessa strålande varelser från värme och komfort inomhus, med utsikt som når över vattnet. Medan dina grannar kan flocka till Malaga eller Algarve, vila lätt med vetskapen om att du har valt Loch Rannoch Highland Club, och du är ute efter en extremt vilsam semester bort från det livliga och livliga livet i våra hektiska tjugoförsta århundrads liv.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

  Lodgen erbjuder panoramautsikt över sjön och det omgivande landskapet och är lyxigt inredda, sover 4.

  Det ligger i Loch Rannoch Highland Club-komplexet där en rad fritidsanläggningar kan avnjutas av ägare och gäster.

  Mat och bar finns i komplexet på Loch Rannoch Hotel, 5 minuters promenad från lodgen. Ytterligare ett hotell och en välsorterad butik ligger knappt XNUMX km bort i den attraktiva byn Kinloch Rannoch.
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 3018 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.