Foto av Westgate Town Center, Florida
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Westgate Town Center
Florida


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Westgate Town Center
Land: Florida
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Röd
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Westgate Town Center, 2770 Old Lake Wilson Road, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Född i Orlando, Florida, bara en mil från Walt Disney World Resort, är Westgate stolta över att tillhandahålla tidsdelning Ägarna med en rad fullt möblerade boende från mysiga studio lägenheter till stora fyra sovrum villor. Anläggningen erbjuder också ett brett utbud av bekvämligheter på plats, inklusive fjorton uppvärmda utomhuspooler och en prisbelönt sportbar och grill. Det finns en rad aktiviteter på Westgate Town Center, inklusive cykeluthyrning, basket, arkadspel och air hockey via spelrummet, båtuthyrning och minigolf. Anläggningen erbjuder också båtuthyrning, inklusive båtuthyrning, strandvolleyboll, fjorton uppvärmda pooler, fjorton bubbelbad, barnbad och en barnlekplats med klättring och glidbana.

  Allt boende har luftkonditionering och uppvärmning, ett badrum med bubbelbadkar, dubbelsäng eller större och en bäddsoffa. Boende inkluderar också en rad bekvämligheter, inklusive hårtork strykjärn, strykbräda, telefon, DVD-spelare, färg-tv, satellit och Wi-Fi. Allt boende med undantag för studior har också en tvättmaskin / torktumlare. Med ett så stort utbud av boende och aktiviteter som erbjuds i den ständigt populära platsen i Orlando, Florida, Rese och fritid Timeshare mäklare tror att det finns liten anledning att inte köpa på Westgate Town Center.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, VCR eller DVD
  Resort faciliteter
  Bar / Cocktail Lounge, Cykelleder, Klubbhus, Underhållning - Live, Fitnessrum - Utrustad, Fiske, Livsmedelsaffär / Supermarket, Sjö, Tvättmöjligheter, Lås-off, Lekplats, Simbassäng - Utomhus, Tennis, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Badkar
  Närliggande faciliteter
  Båt Marina / Lansering, Dag Spa, Golf, Ridning, Restaurang, Segling / Uthyrning, Vattenskidåkning
  Flygplats
  Orlando / MCO15 Miles / 24 KM

  Checka in ut
  Fredag ​​lördag söndag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 82 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.