Foto av Q Hotels & Resorts Belton Woods, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Q Hotell & Resorts Belton Woods
England


Till salu: £ 6,500 *
Semesterort: Q Hotels & Resorts Belton Woods
Land: England
Vecka: 52
Säsong: Peak
Storlek: 3 Sovrum
Ytterligare information: Alltid nyårsafton - W / C 30 december

Göra en förfrågan
Belton Woods, Belton, Nära Grantham, Lincolnshire, NG32 2LN, England

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Hittade bland 475 hektar av lugna Lincolnshire skogsmark; Ett historiskt län i öst av England. Belton Woods kan hittas bara fyra minuters bilresa från National Trust webbplats Belton House, ett klassiskt engelskt lanthus som sitter bland holländska trädgårdar, 1300 acre deer park med restauranger på plats, inomhus lekplats och äventyr lekplats.

  Belton Woods ' tidsdelning Kommer i en rad lyxboende som består av 2 sovrum med tvåfamiljshus och 3 sovrum med fristående stugor. Logerna är fulla av karaktär med omsorgsfullt utvalda mattor och inredning i kombination med sina vackra omgivningar vilket ger en riktigt underbar upplevelse. Faciliteterna inkluderar ett fullt utrustat kök, ljudsystem, privat bastu, badrum i marmor, nytt lakan och gratis Wi-Fi bland andra.

  Rese och fritid Belton Woods är en av QLodges fler familjevänliga orter som erbjuder en rad familjeaktiviteter som gör bra nyheter för tidsdelning ägare. Detta inkluderar galet golf, tennis, en fotbollsplan och tre naturstigar. Anläggningen är också hemma för en PGA Championship-godkänd golfbana, toppmodern gym, uppvärmd pool, skönhetssalong och massagerum. Det finns också Högokta aktiviteter Tillgänglig på Belton Woods inklusive fyrhjuling, off road körning, bågskytte, mountainbike och duva skytte.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

  Stugan är rymlig och mycket bekväm för upp till 8 personer med tre bad / duschrum. Inställningen är mycket lugn och lantlig men ändå är det lätt att nå fritidsfaciliteter på hotellets webbplats. Grantham är en mycket kort bilresa bort med ett bra utbud av restauranger och butiker. Det är en idealisk plats för en veckas semester.
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 4166 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.