Foto av Hilton Coylumbridge Highland Lodges, Skottland
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Hilton Coylumbridge Highland Lodges
skottland


Till salu: £ 5,500 *
Semesterort: Hilton Coylumbridge Highland Lodges
Land: Skottland
Vecka: 04
Säsong: Låg
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Coylumbridge, Aviemore, Inverness-Shire, Skottland, PH22 1QN

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  En vinnare av den eftertraktade RCI Gold Crown-priset. En destination med otrolig uppmärksamhet på detaljer. En utväg som ligger i Highlands of skottland. Detta är tidsdelning Med Hilton Grand Vacations Club vid Coylumbridge, inbäddat vid foten av Cairngorm Mountains. De nordisk-inspirerade ljung- och tallstugorna som utgör uppehållet boende är teman runt rymden och ljuset, dekorerad med en blandning av traditionella och moderna detaljer som helt och hållet interfolierar.

  Din lodge med två eller tre sovrum - med plats för sex eller åtta personer - är tillräckligt rymlig för alla att njuta av, oavsett om du poppar in och ut mellan vattensporter och whiskyprovningar eller tillbringar en kväll tillsammans i hemmets bekvämlighet- som omgivningar. Få ut det mesta av panoramafönstren för att njuta av den fantastiska utsikten över Highland från ditt bergs gömställe och njut av hotellets inomhuspooler som är öppna året om.

  Levande underhållning på anläggningen varje kväll erbjuder något för alla i Woodshed Bar - som också serverar luncher och snacks och endast är vuxen efter 8:XNUMX. Eller så kan du helt enkelt koppla av i loungen med öppen planlösning med ditt fullständiga underhållningssystem till ditt förfogande. För en lugn skotsk semester, Rese och fritid Rekommenderar att överväga tidsdelning Med Hilton Grand Vacations Club på Coylumbridge.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
  Resort faciliteter
  Barnomsorg, Frisör, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (inomhus), Tennis,
  Närliggande faciliteter
  Skidåkning (4.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (9.0 miles), Livsmedelsaffär (2.0 miles), Ridning (1.0 miles), Sjö (1.0 miles) ), Medicinsk utrustning (i närheten), Skidskola (4.0 miles), Vattenskidåkning (9.0 miles),
  Flygplats
  Inverness - (25 miles - 40 km)

  Checka in ut
  Lördag Söndag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 1744 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.