Foto av The Regency Club Teneriffa, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Fynd på
Regency Club Tenerife
tenerife


Fynd: £ 1,700 *
Semesterort: Regency Club Tenerife
Land: Teneriffa
Vecka: 05
Säsong: Hög
Storlek: Studio

Göra en förfrågan
The Regency Club Tenerife, Calle Cataluña 2, Urbanización Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spanien

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Bara fem minuter från Playa de las Americas i Teneriffa, Spanien, Är där du hittar tidsdelning På Regency Club Tenerife. Denna livliga och lyxiga utväg har gott om solstrålning i ett upphöjt läge som ser ut över Torviscas och det glittrande havet bortom. Anläggningen består av nittiotal lägenheter som sträcker sig i storlek från studio till två sovrum, och alla är inredda i en designstandard med fullt utrustat kök, havsutsikt och balkonger eller terrasser för din njutning. Sola på poolterrassen mellan dips i poolen och njut av de dagliga specialiteterna som serveras på hotellets poolbar och restauranger. Om du vill hålla dig mer aktiv, besök squashbanan eller gymmet för lite semesterpass.

  Barn kommer att älska inte bara barnklubben och nattliga underhållning, utan också närheten till Octopus Water Park, där de får oändliga roliga på vattenrutschbanorna och även se delfinföreställningarna. Denna egenskap kommer under paraplyet Regency Resorts, som håller på att fira sitt trettionde år för att ge Teneriffa semester, och det är lätt att se varför. För garanterad kul varje år, Rese och fritid Rekommenderar att överväga tidsdelning Med Regency Club Tenerife.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
  Resort faciliteter
  Biluthyrning, Barnpool, Träutrustning, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Simbassäng,
  Närliggande faciliteter
  Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (8.0 miles), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Dykning (1.0 miles) , Shoppingområde (1.0 miles), tennis (i närheten), vattenskidor (1.0 miles), vindsurfing (2.0 miles),
  Flygplats
  Reina Sofia - (12 miles - 19 km)

  Checka in ut
  Fredag ​​tisdag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

  Vi har haft vår studio på Regency Club sedan 1996. Klubben är mycket välskött och åtnjuter den eftertraktade Golden Crown-statusen. Det finns många aktiviteter som erbjuds, liksom ett mysigt SPA och ett köpcentrum inom gångavstånd. Vi säljer vår timeshare eftersom vi har nått en viss ålder och inte längre kan använda studion. Vi är säkra på att du kommer att njuta av det lika mycket som vi har.
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 6766 gånger

  *Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.