Foto från Balaia Village, Portugal
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Balaia Village
Portugal


Till salu: £ 4,500 *
Anläggning: Balaia Village
Land: Portugal
Vecka: 44
Säsong: Röd
Storlek: Studio

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  På Travel & Leisure Group har vi möjligen den största inventeringen av Tidsdelning i Balaia Village Till konkurrenskraftiga priser. Vi har också många veckor Timeshare till salu i Portugal. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här egenskapen, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Diskmaskin (alla enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (alla enheter), Telefon (vissa enheter), Tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter),
  Resort faciliteter
  Biluthyrning, Barnpool, Träutrustning, Golf, Livsmedelsaffär, Frisörsalong, Gym, Restaurang, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus), Tennis,
  Närliggande faciliteter
  (9.0 miles), Ridning (9.0 miles), Tvättservice (I närheten), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Squash (9.0 miles) miles), vattenskidor (3.0 miles), vindsurfing (i närheten)
  Flygplats
  Faro - (29 miles - 46 km)

  Checka in ut
  lördag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 118 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.