Foto av Glenmor på The Gleneagles Hotel, Skottland
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Glenmor på The Gleneagles Hotel
skottland


Till salu: £ 14,000 *
Resort: Glenmor på The Gleneagles Hotel
Land: Skottland
Vecka: 10
Säsong: Hög
Storlek: 3 Sovrum

Göra en förfrågan
The Gleneagles Hotel, Auchterarder, Perthshire, Skottland, PH3 1NF

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Kombinera det privata utrymmet och komforten i ditt eget lyxiga hem och låta dig njuta av alla golf-, fritids-, matsal- och rymdfaciliteter som gästerna på Gleneagles-hotellet har tillgång till.

  Lyxlägenheterna består av två, tre och fyra sovrum som ligger runt en liten Lochan och en bygrön. Det finns totalt 53 hem färdiga till en lyxig standard i Glenmor byn, som ligger i hjärtat av 850 acre Gleneagles Estate. Designad av Amanda Rosa, den internationellt kända designer, innehåller de alla moderna apparater och designer inredning tillsammans med fantastisk utsikt över den vackra landsbygden.

  De unika fördelarna med att vara ägare på Glenmor är förutom användning av Gleneagles hotellboende och -anläggningar, bland annat 5-stjärnans concierge-service, gratis tillgång till The Health Club och dess fritidsanläggningar och exklusiva evenemang för ägare i Tryst Cafe Bar .

  Logerna hålls hela året av dedikerad personal, vilket gör att din lodge är lika vacker som den första dagen. De har alla fantastiska öppna planmatsalar med granitfärdiga kök, alla med moderna apparater, öppna lounger och behagliga badrum. Det finns också generöst stora terrasser.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 3134 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.