Foto av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
tenerife


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Land: Teneriffa
Vecka: 35
Säsong: Röd
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Flamingo Club, Avenida de España Nº 3, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet

Vänligen kolla vårt Sekretesspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.
Detta fält är för validering och bör lämnas oförändrad.

Resort Beskrivning

Hittade i ett strandläge i hjärtat av Playa de Las Americas, södra Teneriffa. Flamingo Club kan hittas med utsikt över den fantastiska småbåtshamnen i Puerto Colon, med en magnifik utsikt över båtar och båtar. Rese och fritid Tror att Kanarieöarna gör en underbar plats att äga tidsdelning Eftersom det erbjuder ett varmt klimat och solsken nästan hela året.

De som vill köpa tidsdelning På Flamingo Club hittar du lägenheter på denna semesteranläggning alla har ett fullt utrustat kök och en privat terrass som vanligtvis erbjuder havsutsikt och utsikt över den närliggande ön La Gomera. Underhållning på plats på Flamingo Club inkluderar levande underhållning, cocktail lounge, restaurang, utomhuspool med poolbar, jacuzzi, biljardbord, barnklubb, Wi-Fi, bordtennis och mycket mer.

Närliggande faciliteter på denna resort inkluderar tillgång till stranden, ett kasino, lekplats, dagspa, mataffär, ridning, golf och mycket mer. Hittade nära en marina finns ett brett utbud av vattenaktiviteter som finns nära denna utväg, som fiske, vattenskidor, segling och dykning. timeshare Ägare på Flamingo Club hittar också en rad restauranger och barer i närheten på denna populära plats så det bör alltid finnas något nytt på menyn.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

VECKA 35 (LÄGENHET F108) Det är den största av hela Flamingo Club Complex på Teneriffa, (med cirka 123 m2 byggd + 100m2 terrass). Det ligger på stranden i Puerto Colón. (Nu kallad Plyº de la Pinta- efter hotellet med samma namn, relativt nära-) . Den har 2 rum. Två badrum med jacuzzi, vardera. Trädgårdsterrassen nås genom vardagsrumsdörren och från varje sovrum, med utsikt över havet, (vid 270º) stranden och Colón Marina. Lägenheten är byggd mer än 30 m över strandnivån. För att verifiera denna beskrivning, vänligen se situationen i plan nr 4. Terrassen utgör det sydvästra hörnet av balustraden av komplexets omkretshägnad; mellan denna och stranden - på dess nivå - ligger strandpromenaden i Playa de las Américas, som motsvarar staden San Eugenio. Det är ett 4-stjärnigt komplex, med magnifika tjänster med allt du behöver, och mer; att njuta av hela tiden du är i eller utanför lägenheten. Poolen, som har ett mycket stort solarium, ligger på bottenvåningen vid entréplanet, som är den övre delen av byggnaden, med fantastisk utsikt över havet.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 3334 gånger

*Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total bråkdel, totalt ägande eller poängmängd som anges och täcker ägandeperioden. Det angivna priset tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppet för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.