Foto av Club La Costa Vacation Points, poäng
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Uthyres på
Club La Costa Vacation Points


Att hyra från bara £ 2,150 *
Klubb: Club La Costa Semesterpoäng
Typ: Punkter
Poäng: 3000
Säsong: Flytande helst

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Som återförsäljare av Club La Costa Vacation Club Points och föredragen partner Rese och fritid Är glada över att erbjuda möjligheten att återförsälja CLC-poäng. Detta semesterprogram erbjuder medlemmar tillgång till Club La Costas portfölj av lyxhotell på platser som sträcker sig från skottland, tenerife Och Orlando Florida. Medlemmarna har också möjlighet att byta sina poäng, vilket ger medlemmar tillgång till tusentals orter runt om i världen.

  Club La Costa Vacation Points-medlemmar kan bära poäng från tidigare eller följande år om de vill planera en längre semesterresa. Om medlemmar väljer att de även kan erbjuda poäng till familjemedlemmar och vänner så att de kan njuta av Club La Costas prisbelönta erfarenhet.

  Som förväntat av lyxhotell finns en rad aktiviteter på Club La Costa resorts från vintersport och vandring i Österrike Att sova på stranden eller vid poolen i Spanien. Det finns även barnklubbar som erbjuder föräldrarna chansen att ta lite tid åt sig själva. Club La Costas företrädare är alltid angelägna om att hjälpa till om det är samtidigt som man arrangerar en resa eller ens medan de är på semester vilket betyder att semesterklubbmedlemmar aldrig får lämna gissningar.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 100 gånger

  * Hyrespriset som visas är en engångsbetalning för varje vecka, bråk, total ägande eller antal poäng som anges och täcker den perioden för beläggningsåret - Andra kostnader kan vara tillämpliga.