Foto av Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Fraktionellt ägande till salu på
Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village
tenerife


Till salu: £ 8,920 *
Semesterort: Club La Costa Fraktionellt ägande Sunningdale Village
Land: Teneriffa
Total fraktion: 2 (lika med motsvarande antal veckor)
Fraktionspunkter: 1240
Säsong: Flytande helst
Storlek: 1 Sovrum
Typ: Lägenhet
Ytterligare info: 3.10%

Göra en förfrågan
Sunningdale Village på Club La Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Bråkligt ägande är en icke-traditionell typ av timeshare ägande. I stället för att äga en vecka eller två på din hemort, äger du en bit av fastigheten själv. Din fördelning av poäng fördelar ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre vara bunden till samma semester år in, år ut. Och i slutet av ditt hyresavtal säljs fastigheten och du får en del av vinsten! Med Club La Costa har du tilldelat ett antal bråkdelar som du kan använda på ett antal olika orter i deras portfölj. Denna utväg är bara en av många!

  En annan juvel i CLC World-kronan, Club La Costa på Sunningdale Village är både en stimulerande och avkopplande semesterort för den kräsna tidsdelning or Fraktionerat ägande köpare. Beläget på den spännande ön Teneriffa, Spanien, den här resorten är en perfekt passform för alla - oavsett om du bara vill ha bort dina dagar vid poolen eller utforska i de vackra omgivningarna.

  Besök Los Abrigos, en pittoresk fiskeby som kan erbjuda otroliga fiskrestauranger. Playa de las Americas där du inte hittar något slut på festa möjligheter; Eller till och med Tiede National Park med sitt berömda månlandskap.

  Om du är en homebody även på semester, erbjuder resorten mycket i vägen för underhållning, organiserad av sin egen Team Marina. Den stora utomhuspoolen har en egen snackbar för måltider vid poolen, och barnen kommer att njuta av den helt förvaltade barnklubben och barnpoolen. Köp in mat från den lokala butiken och piska upp några kulinariska läckerheter i ditt utrustade kök och njut av utsikten över La Gomera från din balkong när du äter i komfort. För allt du kan önska från tidsdelning or Fraktionerat ägande och mer, Rese och fritid Presenterar för återförsäljning Club La Costa på Sunningdale Village.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 122 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.