Foto av Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Fraktionellt ägande till salu på
Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale
Spanien


Till salu: £ 23,640 *
Semesterort: Club La Costa Signature Collection Monterey Royale
Land: Spanien
Vecka: 43
Total fraktion: 1 (lika med motsvarande antal veckor)
Fraktionspunkter: 1480
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum
Typ: Lägenhet
Ytterligare information: Odd Years 0.97%

Göra en förfrågan
Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  En berikad semesterupplevelse väntar tidsdelning Gäster på Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale på Teneriffa, Spanien. Med över tre tusen timmars solsken året runt är detta exklusiva boende utan tvekan en mycket speciell plats.

  Från uteplatsen till din premierlägenhet, erbjuder fantastisk utsikt över Atlanten och vattenfall i tropiska trädgårdar dig till paradiset. Samtidigt leder varma toner och traditionell inredning i ett och två sovrums signatur sviter dig till komfort medan intressanta möbelstycken och rolig retro styling lånar karaktär till de rymliga avkopplingsområdena. Tillfredsställelse är i ordning med lyxiga bekvämligheter inklusive ett överdådigt sovrum med en king size-säng och plysch armaturer, badrum bubbelpool och märkesvaror toalettartiklar, komplett kök med Silestone kvarts arbetsyta och ett öppet vardagsrum med storbilds-TV, Apple TV-box , DVD-spelare och surroundljudsystem.

  Rese och fritid Timeshare-mäklare berömmer också personliga concierge-tjänster på Club La Costa Signature Collection Monterey Royale, vilket ger dig en överdådig personlig semesterupplevelse. Lika gott är köket på Sunset Restaurant som har en terrass för härlig utomhusmålning. Under tiden finns också en avslappnad poolbar, pool och levande kvällsunderhållning.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 96 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.