Foto av Royal Savoy Resort, Madeira
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Royal Savoy Resort
Madeira


Till salu: £ 2,500 *
Semesterort: Royal Savoy Resort
Land: Madeira
Vecka: 39
Säsong: Hög
Storlek: Studio
Ytterligare info: Biennial Even Years

Göra en förfrågan
Royal Savoy Hotel Madeira, Avenida do Infante, 9004-542 Funchal, Madeira, Portugal

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Kungliga Savoy Madeira är känd bland tidsdelning Ägare för sin rikedom, lyx och femstjärnigt boende. Designad speciellt för att låta dig uppskatta den fantastiska Atlanten vyer från sin prestigefyllda plats på Madeira Kusten, har anläggningen totalt 172-balkonger och sviter, alla inredda med elegans, kvalitet och komfort i åtanke. Det är inte konstigt att denna utväg har varit den stolta mottagaren av flera eftertraktade utmärkelser och rankad bland de finaste orterna i världen när du tar hänsyn till förstklassiga faciliteter: ett frodigt subtropiskt solarium, flera pooler och privat tillgång till havet, gratis Wi- Fi i sovrum och allmänna utrymmen, fin restaurang och en pianobar med cocktail med nattlig levande musik.

  Anläggningen är idealiskt beläget för en kort promenad till Funchal och dess historiska stadskärna och i ett trevligt grannskap som är värd för en närliggande restaurang som rekommenderas av Michelin. Inte bara kommer du vara i säkra händer med Rese och fritid, Men med Kungliga Savoy Madeira - den senaste förlängningen av en världsberömd århundrade gammal hotellkedja, köper du timeshare som du kan lita på.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 476 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.