Foto av Thurnham Hall, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Fynd på
Thurnham Hall
England


Fynd: £ 1,000 *
Semesterort: Thurnham Hall
Land: England
Vecka: 22
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Thurnham Hall, Thurnham, Lancaster, LA2 0DT, England

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Ligger bara några miles från den historiska staden Lancaster, England. Thurnham Hall är ett lanthus från 12th century som ligger på en 30 hektarbostad. Thurnham Hall är hem för 60 lyxiga lägenheter med självhushåll, alla inredda för att matcha hallens inredning. Lägenheterna finns antingen i hallen själv eller i ett inbyggt boende som är utformat för att blanda sig vackert med gården som gör det idealiska tidsdelning destination.

  Om du letar efter kommer du att hitta på fritidshuset som är välutrustad och personalen är artig och vänlig. Fritidscentret består av en simbassäng, bastu, gym och solarium. Det finns också fiskefaciliteter och en lekplats finns på plats. Du kommer hitta ankor och ekorrar fritt på gården, medan miljön är ganska och avkopplande.

  Om du vill ha utomhusaktiviteter hittar du Lancaster's Moorlands att vara hemma för några av de mest pittoreska landskapen i Storbritannien. Lancaster Golf Club ligger bara två miles away. Andra närliggande aktiviteter inkluderar scooteruthyrning, vandring och cykelleder som ligger på trafikfria vägar. Med så många aktiviteter att välja mellan Resor och fritid Tro det kommer alltid att finnas något att göra när du besöker din tidsdelning För hela familjen.


  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Kylskåp (alla enheter), Diskmaskin (vissa enheter), Öppen spis - Enhet (vissa enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
  Resort faciliteter
  Utrustning, Handikappanpassat, Gym, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Pool (inomhus), Spabad / Bubbelbad,
  Närliggande faciliteter
  Biluthyrning (7.0 miles), Strand (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (25.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (7.0 miles), Ridning (3.0 miles) , Medicinsk utrustning (3.0 miles), Squash (7.0 miles), Tennis (7.0 miles),
  Flygplats
  Manchester - (70 miles - 112 km)

  Checka in ut
  Fredag ​​lördag söndag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

  Jag har besökt Thurnham Hall flera gånger och tyckt om att bo där. Perfekt för promenader och mycket nära Lake District. I huvudsak har jag använt den för att utbyta med RCI och resa till USA Los Vegas, och Florida många gånger, boende i USA utmärkt.
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 1628 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.