Foto av The Carrick på Cameron House, Scotland
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
The Carrick at Cameron House
skottland


Till salu: £ 2,000 *
Resort: The Carrick at Cameron House
Land: Skottland
Vecka: 24
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
The Carrick, på Loch Lomond, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till att Travel & Leisure Group samlar in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Carrick på Cameron House ligger bara två miles norr om Cameron House Hotel på den fredliga västra stranden av Loch Lomond bara 25 miles söder om Glasgow, skottland. andelslägenheter som erbjuds på orten består av en blandning av två, tre och fyra sovrum fristående loger, alla möblerade och utrustade till en hög standard. Logerna erbjuder panoramautsikt över Loch Lomond och den omgivande sluttningen och erbjuder även ett golfkomplex från hela årstidens 27-hål. Spaet är en av de bästa om inte de bästa spa i Skottland och naturreservat har aktiviteter som leraduvskytte, ponnyridning, sjöklubbsturer, tennisklädda kanoturer, kraftvandring, bågskytte, fiske och många fler alternativ till välja från.

  Golfkomplexet består av två kurser; The Carrick och The Wee Demon. Carrick består av 18-hål med utsikt över skotska höglandet och Lowland med Ben Lomond i norr och Loch Lomond i väster. Wee Demon har nio hål som involverar en blandning av sandfällor och vattenhinder för att testa dina färdigheter till fullo. På The Carrick hittar du The Highland Laddie som erbjuder skotska pajer, färska soppor och drycker för att bära dig genom din runda.

  Anläggningen erbjuder en mängd restauranger, klubbhus och en bar inklusive Martin Wishart Michelin Starred restaurang som lämnar mycket att se och göra medan du besöker The Carrick på Cameron House. Oavsett om det är en avkopplande semester för dig och din familj, en romantisk resa eller bara en chans att dra nytta av golf på detta tidsdelning tillflykt.


  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 1614 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.