Foto av Chapel Stile Apartments på Langdale, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Chapel Stile Apartments på Langdale
England


Till salu: £ 2,500 *
Semesterort: Chapel Stile Apartments at Langdale
Land: England
Vecka: 36
Säsong: Röd
Storlek: 3 Sovrum

Göra en förfrågan
Stora Langdale, nära Ambleside
Cumbria, Cumbria, LA22 9JD, England

Fråga om denna fastighet


  [honeypot information]


  Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

  Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

  Resort Beskrivning

  Beläget i en härlig by inställning, tidsdelning vid Chapel Stile Apartments ligger bara några minuters promenad från Langdale Estate. Lägenheterna har underbar utsikt över de omgivande fällorna och har omvandlats från en gammal bondgård i Cumbria. De ligger i trädgårdar som går ner till Great Langdale Beck. Några av Englands bästa vandringsländer finns precis utanför dörren. Utmärkt mat och Lakeland gästfrihet finns på Wainwrights 'Inn.

  Fritidsfaciliteterna som ligger på Chapel Stile Apartments är tillgängliga för boende för privat bruk såväl som full-size snookerbordet.

  Chapel Stile Apartments på Langdale

  Resort anläggningar

  Enhetsfaciliteter
  Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
  Resort faciliteter
  Spelrum, restaurang, bastu,
  Närliggande faciliteter
  Biluthyrning (5.0 miles), Strand (30.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Barnens pool (i närheten), Konferensmöjligheter (i närheten), Fitnessutrustning (närliggande), Golf (11.0 miles), Livsmedelsaffär Frisör (närliggande), Hälsoklubb (i närheten), Ridning (6.0 miles), Sjö (Närliggande), Tvättstuga (I närheten), Medicinsk utrustning (5.0 miles), Lekplats (närliggande), Snackbar (i närheten), Spa ), Squash (närliggande), Swimmingpool (i närheten), Tennis (i närheten), Vattenskidåkning (5.0 miles), Whirlpool / Bubbelbad (I närheten), Vindsurfing (5.0 miles)
  Flygplats
  Manchester - (120 miles - 193 km)

  Checka in ut
  Söndag  Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

  Efter 25 mycket lyckliga år att äga vår timesharevecka i början av september på Chapel Stile i Cumbria (del av Langdale Luxury Timeshare Estate) behöver vi tyvärr sälja det nu på grund av utvandring till Australien.

  Chapel Stile 1 är en vacker lägenhet som nyligen har renoverats och renoverats till en mycket hög standard. Det kan sova maximalt 8-personer. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett tvåbäddsrum, en dubbel våningssäng och en av sofforna i vardagsrummet omvandlas till en säng. Det finns vid inresa en vacker öppen planlösning fullt utrustat kök / vardagsrum / matrum med utsikt över den vackra trädgården och Langdale Beck och ligger i samma byggnad och precis intill Wainwrights Pub. På en trevlig dag är det fantastiskt att sitta i trädgården och ha en picknick eller en drink eller båda. Puben gör god mat och massor av val av drycker inklusive lokala öl. De har också en frågesport natt genom veckan och det finns många veckovisa aktiviteter som arrangeras av boendet detaljer som kommer att ges till dig vid incheckningen. Om du blir ägare kan du ansöka om ett ägarkort som låter dig 15% av Allt du köper runt gården, inklusive mat och dryck.

  Också vid inresa finns det första av två badrum och ansluten till det är en bastu. Det finns också en dusch och handfat. Det finns TV och ett ljudsystem i loungen och massor av spel och några böcker.

  Nedför korridoren till sovrummen är badrum nummer två som har ett badkar samt dusch.

  Bredvid lägenheten finns ytterligare faciliteter för användningen av alla lägenhetägare på Chapel Stile. dvs ytterligare duschrum och toalett, omklädningsrum, tvättmaskin och torkrum och snookerrum.

  Det finns två dedikerade parkeringsplatser på baksidan av fastigheten för Chapel Stile 1. Lägenheten är den största i komplexet och ligger på bottenvåningen.

  Incheckning sker på en söndag vid puben där du får gratis te och scones med sylt och grädde vid ankomst. I år är incheckningsdatum söndag 8th September 2019. Lägenheten kommer alla att städas och sängkläder tillhandahålls efter behov. Det finns också tvättmedel, handdukar, kökshanddukar och diskmedelstabletter.

  100 gårdar längs vägen i byn är Co-op som säljer praktiskt taget allt du behöver. Tidningar, mat, presenter och det finns ett café på övervåningen.

  Inkluderat i försäljningen kommer att utnyttjas fullt ut av anläggningarna på huvudgården precis längs vägen, inklusive vacker pool, barnpool, jacuzzi, ångbad, bastu, spa, där du kan njuta av massor av härliga avkopplande behandlingar och det finns också barer och restauranger. De har också dator och internet-anläggningar. I lägenheten kan du logga in på Wi-Fi-systemet.

  Langdale Valley är himlen på jorden och det finns många promenader du kan göra från din ytterdörr så att du inte ens behöver köra någonstans. En härlig promenad på lägenheten längs Langdale Valley tar dig till The Old and New Dungeon Ghyll hotell och National Trust pub Stickle Barn. Om du inte tycker om att gå finns det en busservice där och tillbaka och om du är rätt ålder är det gratis med ditt busspass.

  Ett stenkast är de vackra byarna Grasmere och Ambleside med massor av läckra shopping och kaféer och restauranger. Även inom en kort bilresa finns Coniston och Hawkshead och glöm inte Sawrey om du vill besöka Beatrix Potters stuga.

  Jag kunde gå vidare och vidare om sjöarna. En av våra favoritplatser på jorden men nu nere till nitty gritty. Vi skulle vilja ha £ 4000 för den som inkluderar en andel i fastigheten. Gården köptes från Skotska och Newcastle Breweries av ägarna för länge sen så att du skulle äga en liten andel i fastigheten. Det finns antagligen omkring 40 år kvar av ägandet men om någon är intresserad kan jag kolla upp det här för dig. Du kan gå till Langdale webbplats för att titta på gården för att ge dig en bättre uppfattning om hur det är men det finns bilder som bifogas denna beskrivning också


  Ägare bilder (om tillgängligt)  Den här egenskapen har visats 2488 gånger

  * Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.