Foto av Marriotts Club Son Antem, Mallorca
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Marriotts Club Son Antem
Mallorca


Till salu: £ 7,500 *
Semesterort: Marriotts Club Son Antem
Land: Mallorca
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Platinum
Storlek: 3 Sovrum

Göra en förfrågan
Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Balearerna, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Om tidsdelning Du söker är en utväg som erbjuder en sann flykt full av medelhavsstämning då Resor och fritid Gruppen är stolta över att presentera Marriott's Club Son Antem på Mallorca, Spanien. Den här sandstranden i den här utvägen kommer att transportera dig till ett privat, 680-acre strandparadis som spricker med naturlig skönhet. Här kan du välja att göra så mycket eller så lite som du vill - arbeta på din swing på en av de två närliggande artonhåls golfbanorna, slappna av i en av anläggningens tre simbassänger, få ett volleyboll eller basketlag för att dra nytta av Av på plats domstolar, eller ens utnyttja olika sommar vattensporter med sådana faciliteter en kort bilresa bort. Alternativt kan gästerna utforska Mallorcas rika kulturarv genom att besöka närliggande museer eller besöka en av de många lokala restaurangerna.

Du hittar allt du behöver i a tidsdelning här; Ett fullt utrustat kök och tvättstuga kommer att stå till ditt förfogande, tillsammans med höghastighetsinternet så att du kan hålla kontakten med alla nära och kära som inte har turen att gå med dig. Slappna av i slutet av en varm dag i bubbelpoolen eller njut av en resa till närliggande spa. Craft själv den perfekta tillflyktsorten med Marriott's Club Son Antem.

Säsong information Vecka nummer (er)
Silver 1-6, 9-11, 45-50
Gold 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Gold Holiday 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platina 14-15, 29-34


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

2020-bokning säkert från 19-25 juli.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 4980 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.