Foto från Four Seasons Country Club - Quinta do Lago, Portugal
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Four Seasons Country Club - Quinta do Lago
Portugal


Till salu: £ 2,000 *
Resort: Four Seasons Country Club - Quinta do Lago
Land: Portugal
Vecka: 02
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Apartado 3282, Quinto do Lago, Almancil, Algarve, 8135,

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Four Seasons Country Club har just genomgått en renovering, så det är inte bara trädgårdarna som är spektakulära, det är också de nybyggda lägenheterna. Denna utväg var redan en av Rese och fritid timeshare mäklare favoriter i Portugal, och det här är bara glasyren på tårtan. Beläget i Quinta do Lago Golf Resort, erbjuder timeshares rymliga villor och dubbelrum.

Det unika komplexet huser en inomhuspool för användning under några dagar om året som badar i lyxig utomhus skulle vara ogynnsamt, även om Portugal är berömd för att ha mer än tre tusen timmars solljus varje år! Det är detta faktum som bidrar till landets spirande vinindustri, definitivt värt att utforska.

Mellan Faro och Albufeira är Four Seasons Country Club lätt att komma till från Algarves största internationella flygplats, och resan runt denna fantastiska plats är enkel med en hyrd bil. Besluta när du är där om du föredrar att surfa, laze på en strand, festa med revelers på Albufeiras huvudremsa eller bara slappna av vid poolen. Det handlar allt om dig, och vad skulle göra dig lyckligast på din välförtjänta semester.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 754 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.