Foto av Pestana Grand Hotel, Madeira
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Pestana Grand Hotel
Madeira


Till salu: £ 3,995 *
Semesterort: Pestana Grand Hotel
Land: Madeira
Vecka: 13
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugal

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Pestana Grand Hotel ligger i södra Funchal, Madeira, och har fördelar med ett mildt medelhavsklimat året runt - inklusive havstemperaturer från 18C till våren och temperaturerna mellan 24C och 26C under sommaren. Detta gör regionen ett bra ställe att äga tidsdelning.

Regionen Madeira är känd för sitt vin, god mat, rik historia, kultur och dess vackra landskap. Ön är också populär för sina utomhusaktiviteter som vandring, golf och dykning på grund av den stora uppgiften av arter med flera dykskolor som finns i lokalområdet.

Pestana Grand Hotel själv erbjuder en vänlig och välkomnande miljö med fantastisk utsikt över havet och de höga klipporna i Cabo Girao. Som en av de sista kvarstående egenskaperna vid havet längs kusten i Funchal är det en riktig skatt. Rese och fritid Timeshare mäklare tror att denna utväg gör ett bra val eftersom det erbjuder ett brett utbud av funktioner: ett underbart fullservice spa med inomhuspool, ett brett utbud av restauranger, barer och den största hotellpoolen på ön. Det finns också ett brett utbud av lokala restauranger plus två stormarknader i närheten.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), kök (alla enheter, del / minikök), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Frisörsalong, Gym, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Spa, Pool (Inomhus / utomhus), Spabad / bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Fiske (närliggande), Golf (4.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Squash (1.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Funchal / Santa Catarina - (16 miles - 25 km)

Checka in ut
(Veckor) måndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Denna slående och rymliga lägenhet ligger nära toppen av byggnaden och erbjuder därför den mest fantastiska utsikten. Det finns tre balkonger som omger lägenheten, som - totalt - erbjuder över 270-graders utsikt. De härliga yttre utrymmena betyder att du kan flytta mellan dem för att vara i solskenet för alla dagsljus timmar (eller skuggan om du föredrar)! Inte bara är utsikten ut mot havet, de är också ena sidan längs den vackra kustlinjen och den andra mot Funchal.

Det finns gott om plats för upp till sex personer, med ett mycket användbart kök och bra sovrum. Hela komplexet är helt enkelt perfekt med sin unika klipphöjd, med en stor utomhuspool och inomhuspool, som är fantastiska både för vuxna och barn. Det finns en härlig grunder, komplett med massor av palmer. Interiörerna i kommunala områden är rena, moderna och ljusa.

Inom en minut eller två promenad finns det ett stort urval av lokala restauranger och kaféer, som serverar utmärkt mat som är riktigt bra värde, förutom naturligtvis till restaurangerna inom själva Pestana Grand.

Det går promenader längs kusten (i båda riktningarna), bara underbart för en promenad när som helst under dagen eller titta på solen gå ner på kvällen. Som en familj har vi så många otroliga minnen av glada tider i den här lägenheten, och på ön som helhet, med sina så vänliga människor och avslappnad livsstil. Vi känner oss alltid 100% säkra överallt vi reser på ön, även i Funchal sent på en lördagskväll!

För de personer som köper den här lägenheten kan vi bara hoppas att de kan skapa sådana minnen för sig själva. Weve bifogade några fler bilder som förhoppningsvis hjälper dig att ge dig mer av en smak av platsen.

Tack så mycket för att du tittat på den här annonsen och vi hoppas att höra från dig.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1010 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.