Foto av Lomakyla Onnenvirta, Finland
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Uthyres på
Lomakyla Onnenvirta
Finland


Att hyra från bara £ 350
per vecka*

Occ. Datum: Vänligen kontakta oss
Occ. Dag: Vänligen kontakta oss
Semesterort: Lomakyla Onnenvirta
Land: Finland
Vecka: 34
Säsong: Röd
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Lomakylä Onnenvirta, Hotelli Korpiselka, Korpitalontie 5, FIN82760, Hoilola, Finland

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

En perfekt tillflyktsort från civilisationen kan Lomakyla Onnenvirta hittas bland en stor skog och bondgård på en kulle med utsikt över Omnenvirta. Beläget i den pittoreska norra Karelen, östra Finland Gästerna kommer att hitta ett litet utbud av aktiviteter i närheten på detta lantliga läge, inklusive en strand, utförsåkning, ridning eller besöka en av de lokala byarna. Gästerna hittar en restaurang inom gångavstånd plus en mataffär och café inom köravstånd.

Någon som vill köpa tidsdelning På Lomakyla Onnenvirta hittar boende består av minimalistiska studio och två sovrums lägenheter inuti trähus. Gästerna hittar studiorna erbjuder ett bra utbud av faciliteter, inklusive TV och delat kök. Det partiella köket har en mikrovågsugn, kylskåp och två kokplattor så att gästerna kan äta i om de väljer. Faciliteter i lägenheterna med två sovrum inkluderar bastu, öppen spis, TV och fullt utrustat kök med tvättmaskin och diskmaskin.

timeshare Ägare på Lomakyla Onnenvirta finner att orten har byggts i en typisk karelsk stil och erbjuder en rad olika faciliteter, inklusive bastu, snöskoter och tillgång till båtar på floden. Aktiviteter på denna utväg består av båtliv, längdskidåkning, fiske, onsiteaffärer och en lekplats.

Rese och fritid Tror att detta skulle göra ett underbart val för alla som vill köpa tidsdelning Som ett medel att komma undan allt med sina husdjur i åtanke. Lomakyla Onnenvirta ber gästerna meddela orten innan de tar med sig husdjur.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Diskmaskin (vissa enheter), Eldstad - Enhet (Enheter), Kök (Alla Enheter, Minikök / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (En Enhet), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Båtliv (utrustning tillgänglig), längdskidåkning, fiske, sjö, lekplats område,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (50.0 miles), Strand (3.0 miles), Skidåkning (31.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (14.0 miles), Medicinsk utrustning (12.0 miles),
Flygplats
Joensuu - (50 miles - 80 km)

Checka in ut
lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 754 gånger

* Hyrespriset som visas är en engångsbetalning för varje vecka, bråk, total ägande eller antal poäng som anges och täcker den perioden för beläggningsåret - Andra kostnader kan vara tillämpliga.