Foto av Club Monte Anfi, Gran Canaria
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club Monte Anfi
Gran Canaria


Till salu: £ 14,995 per vecka *
Semesterort: Club Monte Anfi
Land: Gran Canaria
Vecka: 51 - 52
Säsong: Okänd
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

En del av Anfi del Mar Skidorterna ligger nära Arguineguin, Club Monte Anfi har över ett tusen lägenheter på elva våningen höga tidsdelning komplex. Dessa skryter rymliga, moderna, luftkonditionerade enheter som hålls till en bra standard av den vänliga och hjälpsamma personalen. De är plyscha med fin inredning, ett välutrustat kök med kyl och frys och alla redskap, med en TV / DVD-spelare i loungen och Wi-Fi i hela. I sovrummen finns det gott om förvaring tillsammans med en säker. Ägare på orten har tillgång till anläggningarna på alla fyra klubbarna i Anfi del Mar, som alla har egen säkerhet. Ett spa, gym och bankomat finns tillgängliga samt biluthyrning och medicinska faciliteter och naturligtvis simbassänger. Det finns händelser under dagen för vuxna och barn.

Club Monte Anfi Är en av de bästa orterna att bo i Gran Canaria Och den typ av högsta kvalitet Rese och fritid Skulle förvänta sig att erbjuda, ren lyx med fantastisk utsikt över havet och stranden. Sammantaget är ett mycket stort semesterkomplex.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Biluthyrning, Barnpassning, Bar / Cocktailsalong, Strand, Båt Marina / Lansering, Matlagningsmöjligheter, Underhållning, Levande, Fitnessrum, Utrustad, Fiske, Livsmedelsaffär / Supermarket, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Segling / Uthyrning , Bastu eller ångbastu, Dykning, Simbassäng, Utomhus, Television, Tennis, Vattenskidor, Rullstolsanpassat, Whirlpool Spa eller Bubbelbad
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Båtliv, Barnpool, Livsmedelsaffär, Frisör, Hälsoklubb, Hiss, Live underhållning, Restaurang, Dykning, Shoppingområde, Snackbar, Simbassäng, Vattenskidor, Vindsurfing
Närliggande faciliteter
Casino (12.0 miles), Barnomsorg (Närliggande), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flygplats
Las Palmas - (29 miles - 46 km)

Checka in ut
Måndag, Onsdag, Fredag, LördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 532 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.