Foto av Marriotts Phuket Beach Club, Thailand
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Marriotts Phuket Beach Club
Thailand


Till salu: £ 5,500 *
Semesterort: Marriotts Phuket Beach Club
Land: Thailand
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Platinum
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Marriott's Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalang-distriktet, Phuket, Thailand

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Laddad med svängande palmer i en avslappnad och avskild del av Thailand, Marriott Phuket Beach Club utstrålar stillhet och lugn, vilket gör det till en drömplats att varva ner. Orörda stränder sträcker sig miles, och din närmaste granne är det fattomlösa Andamanhavet. Uppmärksamhet på detaljer, inslag av unik thailändsk lyx och personlig service är telefonkorten för denna tysta men livliga timeshare-utväg. Du har full och obegränsad tillgång till bekvämligheterna och faciliteterna på JW Marriott Phuket Resort, tillsammans med det hyllade Mandara Spa som ger dig tillgång till en verkligt föryngrande bortskämd upplevelse.

Marriott's Phuket Beach Club är en otroligt väl avrundad tidsdelning Resort, som erbjuder inte bara en flykt från vardagen, utan också möjligheten att lära sig nya saker - prova handen på Thai Cooking Cooking Course, lära sig Batik tygmålning, trapezens konst, upptäck salsadansen och slappna av vid solnedgången Med yoga eller pilates. Njut av ett urval av kulinariska läckerheter från över tio restauranger, var och en med sin egen speciella vridning. Rese och fritid Rekommenderar starkt denna sällsynta möjlighet att utforska spänningen, mysteriet och äventyret i Thailand innan det blir knäppt.

Säsong information Vecka nummer (er)
Silver N / A
Gold 21-38
Gold Holiday N / A
Platina 1-20, 39-50
Platinum Plus 27-35


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 3662 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.