Bild av Kilconquhar Estate & Country Club, Skottland
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Kilconquhar Estate & Country Club
skottland


Till salu: £ 2,000 *
Semesterort: Kilconquhar Estate & Country Club
Land: Skottland
Vecka: 24
Säsong: Hög
Storlek: 3 Sovrum
Ytterligare information: sover 8

Göra en förfrågan
Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr St Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skottland

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Denna underbara familjesemester finns i East Neuk of Fife, skottland Beläget i den pittoreska lilla staden bland 130 tunnland av vackra höglandet grunder. Rese och fritid tror att boet erbjuder ett brett utbud av fritidsfaciliteter, inklusive en uppvärmd pool, bastur och gym. Det är också ett ridcenter som inkluderar ridlektioner och strandrundturer, aromaterapi behandlingar, barnklubb och sightseeing runt East Neuk så tidsdelning ägarna borde alltid ha mycket att göra.

Kilconquhar Castle på Kilqconquhar Estate and Country Club har två restauranger som erbjuds som också är öppna för besökare på gården. The White Cockade, en restaurang i bistrostil, erbjuder måltider mellan 8: 30am - 8: 45pm som serverar frukost, lunch och middagstjänster med skotskt tema. På menyn finns också en barnmeny och en kontinental frukost som erbjuds. Lindsay-rummet har en traditionell skotsk miljö och är öppen för middagar onsdagskväll och erbjuder en trerätters middag. Privata bokningar är också tillgängliga.

timeshare boende på Kilqconquhar Estate och Country Club ligger runt markens grunder som sträcker sig från slottsviter, villor och historiska stugor i utkanten av gården. Boendet består av två, tre och fyra sovrum och har sina egna unika egenskaper. Bekvämligheter som finns i fastigheterna kan variera med stugor som har egen privat trädgård och bubbelbad finns i villaerna med tre sovrum. Boendet på gården har ett utrustat kök som standard, minst två badrum, en lounge och matplats, två TV-apparater, en DVD-spelare och gratis Wi-Fi.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Filmuthyrning
Resort faciliteter
Sportanläggningar, Spelhall, Fitnessrum, Ångrum, Spa, Spa: Massage, Biljard eller biljard, Inomhuspool, Bastu, På plats - Swimmingpool - Barn: Ja, Tvättmöjligheter
Närliggande faciliteter
Bankomat / bank, Nattklubb (23.0 mi), Medicinsk anläggning (1.0 mi)
Flygplats
Edinburgh - 43 miles

Checka in ut
Fredag ​​eller lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Boende sover 8 med eget badrum med 3 sovrum och en bäddsoffa i loungen. Det lokala området erbjuder golfbanor enligt alla spelstandarder. Det är nära Golfs Major Courses - St Andrews, Carnoustie, Gleneagles och andra OPEN-kvalificerade kurser. Fastigheten ligger nära stranden i Elie och erbjuder pittoreska kustvandringar till lokala fiskebyar. Den tidsdelning som erbjuds är idealisk för bland annat familjer, husdjursägare och golfare.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 194 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.