Bild av Sunset Beach Club, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Sunset Beach Club
Spanien


Till salu: £ 3,000 per vecka *
Semesterort: Sunset Beach Club
Land: Spanien
Vecka: 32 - 33
Säsong: Peak
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Sunset Beach Club, Avenida del Sol, 5, 29630 Benalmadena, Malaga, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Stressfri kul i solen väntar dig med tidsdelning På Sunset Beach Club, ett strandpromenadparadis som ligger bara tjugo minuter från Malaga flygplats, Spanien. Du kommer att uppleva fyra stjärniga obefläckade hotelllägenheter, alla utrustade med pentry och balkong - välj din utsikt från mousserande havsutsikt eller bergsskylten, perfekt för att fånga solen på kvällen. Du kan välja att göra så lite eller så mycket som du vill - anläggningar inkluderar två stora pooler tillsammans med en baby / toddler pool för yngre barn, och hotellet är idealiskt beläget för beachgoers, med den största stranden bara två minuters promenad , Och en mindre strand fem minuter bort.

Det spanska folket är världsberömt för sin glädje och socialitet, och detta återspeglas i den hjälpsamma och artiga personalen på Sunset Beach Club. Små detaljer är väl genomtänkta här, med hotellets hotellbutik som erbjuder ett brett utbud av mat och matvaror, tillsammans med nybakat bröd och croissanter varje morgon och glöm inte att prova semesterorten Luna Bar som ligger strax längs stranden. Rese och fritid Kan erbjuda garanterad avkoppling vid detta tidsdelning tillflykt.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Vissa Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnpassning, Barnens pool, Konferensfaciliteter, Motionutrustning, Fiske, Livsmedelsaffär, Frisörsalong, Hälsoklubb, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Simbassäng (Inomhus / utomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Båtliv (närliggande), Casino (i närheten), Golf i närheten, Ridning (2.0 miles), Shoppingområde (Närliggande), Squash (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Malaga - (9 miles - 14 km)

Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Lägenhet 931 ligger i slutet av korridoren i en vinge som kallas Mariner Heights. Denna lägenhet har utsikt över havet från tre sidor och naturligtvis från taket som serveras av en spiraltrappa inuti lägenheten.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 2080 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.