Foto av The Royalty Gold Club, poäng
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
The Royalty Gold Club


Till salu: £ 3,499 *
Klubb: The Royalty Gold Club
Typ: Punkter
Poäng: 165
Säsong: Flytande helst

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

På grund av sitt familjevänliga tillvägagångssätt till gästfrihet erbjuder Royal Resorts medlemmarna i Royalty Gold Club ett urval av lägenheter med ett och två sovrum på sitt utbud av orter i indien, indonesien, Thailand, Grekland, Tyskland, VietnamSeilly Isles, London och Frankrike. Klubbmedlemmarna kommer att hitta lägenheterna på dessa lyxiga resorts inkluderar en lounge, kök, sovrum, andra sovrum, två badrum, en balkong och är lämpligt anpassade för upp till sex personer. Lägenheterna på Royal Resorts är smakfullt inredda på ett modernt sätt och inkluderar en rad bekvämligheter av hög standard. Lägenheterna har också fullt utrustat kök och matsal.

Alla som är intresserade av att köpa The Royalty Gold Club-poäng kommer att vara glada att höra Royalty Resorts erbjuder "medlemmar bara tillgång till" på deras utbud av orter inklusive RCI: s Gold Crown-rankade Royal Jimbaran resort i Bali, indonesien. En annan fördel med medlemskapet med The Royalty Gold Club är att det erbjuds på en Fraktionerat ägande grund. Sammantaget betyder det att medlemmarna kan njuta av lyxferier på några av världens högsta semestermål till en bråkdel av priset jämfört med att bo på orter av denna kaliber nattligt.

Rese och fritid tro Fraktionerat ägande Med hjälp av medlemskapet Royalty Gold Club gör det till ett utmärkt val eftersom det inte bara ger medlemmar tillgång till ett urval av 12 resorts över hela världen, med en rad över 600 lyxiga lägenheter att välja mellan. Medlemmarna har också den extra fördelen att kunna byta ut med globala partners som RCI, vilket ger dem tillgång till över 4000-orter världen över.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 510 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.