Foto av Fairways Club, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Fairways Club
tenerife


Till salu: £ 2,250 *
Semesterort: Fairways Club
Land: Teneriffa
Vecka: 2 Flytande
Säsong: Röd
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare info: Deeded till veckor 48 & 49

Göra en förfrågan
Fairways Club, Amarilla Golf och Country Club, San Miguel de Abona, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Denna gated resort finns i Amarilla Golf and Country Club som finns i ett lugnt område av tenerife På den soliga södra delen av ön. Anläggningen tillåter bara tillgång till medlemmar och deras gäster som ger en sann känsla av integritet och exklusivitet.

Fairways Club erbjuder sina gäster en rad olika bekvämligheter såsom uppvärmd utomhuspool, barer, restauranger, lekplats, bordtennis och tillgång till Wi-Fi. timeshare Ägarna kommer också att hitta en frisör, skönhetsbehandling, barer, biluthyrning och en kontantpost tillgänglig på Amarilla Golf and Country Club. Det finns också en rad barer, restauranger och närbutik i närheten. Gästerna kommer att hitta en rad aktiviteter som till exempel golf på Amarilla Golf and Country Club, ridning och dykning.

Denna utväg har en rad smart inredda, rymliga boende som är tillgängliga för timeshare-ägare som kommer i en rad standard- och elitlägenheter med utsikt över Mount Teide, Atlanten eller orterna. Standard lägenheter har ett, två eller tre sovrum utrustade med fullt utrustat kök, badrum och satellit-TV. Elite lägenheter kommer till nytta av en frekvent städning, diskmaskin och möbler av högre kvalitet.

Rese och fritid tro tidsdelning Ägare på denna utväg kommer att dra nytta av att ordna biluthyrning medan du besöker Fairways Club eftersom det inte finns någon kollektivtrafik här förutom taxi.

Säsong information Vecka nummer (er)
Red 1-52 hela året


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Levande underhållning, Restaurang, Snacksbar, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Strand (4.0 miles), Casino (9.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (3.0 miles), Golf i närheten, Livsmedelsaffär (i närheten), Frisör (närliggande), Ridning , Medicinsk utrustning (7.0 miles), Bastu (I närheten), Dykning (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vindsurfing (4.0 miles),
Flygplats
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)

Checka in ut
(Veckor) fredag, tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 458 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.