Foto av St. James Club, Karibien
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
St. James Club
karibisk


Till salu: £ 1,000 per vecka *
Semesterort: St. James Club
Land: Karibien
Vecka: 40 - 41
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Mamora Bay, St Pauls, St Johns, Antigua och Barbuda

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Upptäck ett karibiskt paradis i form av timeshare på St James Club, Antigua. Denna fantastiska all inclusive resort ligger på en hundra tunnland sydöstra halvön, en exklusiv gömställe. Atmosfär här kan liknas med en avslappnad strandklubb, men standarder och service här är allt annat än vardagliga. Gäster och ägare kan välja att dra sig tillbaka från världen eller driva spännande sökande vattensporter, för att bara nämna en lokal rekreation.

Anläggningen erbjuder ett brett utbud av antingen rum, sviter eller villor. Några av dessa erbjuder direkt tillgång till stranden med privata terrasser och överdådiga inomhusmöbler. Våra kunder berättar att de älskar att besöka år efter år för att se vad som är nytt - anläggningen har rykte för att ständigt reinvestera för att ge gästerna den bästa upplevelsen som möjligt. Tippa in i det kalla, blåa vattnet och dra fördel av de kostnadsfria vattensporterna (kajakpaddling, pedalbåt och katamaran segling finns alla). Det finns också sex pooler att njuta av, tillsammans med ett helt nytt gym, salong och spa. De tillgodoser till och med fullt ut för familjer, med dedikerade barnmöjligheter.

Fyra restauranger på plats kan rymma varje smak, från vardaglig till kontinental. Alternativt kan du äta i hemtrevliga omgivningar med fullt utrustat kök och matsalterrass till ditt förfogande - perfekt för mer intima kvällar under solnedgångshimlen. För dem som vill lounge, kommer personalen att ta drycker direkt till dig, även blanda dem direkt på stranden! För en tillflyktsort som är ett snitt över resten kan Travel and Leisure Group timeshare-mäklare inte prata tillräckligt mycket med St. James Club.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
-
Resort faciliteter
Jacuzzi / bubbelpool, pool, salong, Spa: Massage, Ansiktsbehandlingar, Spikservice, Kroppsbehandlingar, Presentbutik eller tidningskiosk, Fitnesscenter
Närliggande faciliteter
-
Flygplats
-

Checka in ut
15: 00 - söndag, fredag, lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Det här ägandet har 35 år kvar på hyresavtalet
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 2128 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.