Foto av Marriotts Village dlle-de-France, Frankrike
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Marriotts Village dlle-de-France
Frankrike


Till salu: £ 1,500 *
Semesterort: Marriotts Village dlle-de-France
Land: Frankrike
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Silver
Storlek: 3 Sovrum

Göra en förfrågan
Marriott's Village d'lle-de-France, Allee de l'Orme Rond, 77700, Bailly Romainvilliers, Frankrike

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Vad tänker vi på när vi tänker på Frankrike? Är det det fantastiska, raffinerade köket? Musiken spelar på gatorna? Den rika historien och världsberömda kulturen? På Rese och fritid, Vi tänker på tidsdelning med Marriott Village D'ile de France, som ligger en kort bit från huvudstaden i Paris. Franska radhus i en pittoresk landsbygdsområde hälsar dig vid ankomst och du kan välja din utsikt från poolen, sjön eller golfbanan. Sådana synpunkter på detta område är bland de som inspirerade två av världens största konstnärer: Monet och Van Gogh.

Bagerier som serverar färska croissanter och baguetter varje dag är en kort promenad bort, och orten är idealiskt beläget för tillgång till Golf Disneyland Paris med bil eller med järnväg från stationen Val d'Europe. Om det du letar efter är helt enkelt en fransk tillflyktsort, så har ditt rum och semesterorten alla de faciliteter du kan önska dig: solterrasser, simbassänger, bubbelpooler, ett gym och det finns gott om dedikerade barn " faciliteter för att se till att alla familjemedlemmar alltid är underhållna. För din nästa tidsdelning investering, tänk på Marriott's Village D'ile de France.

Säsong information Vecka nummer (er)
Silver 1-12, 44-51
Guld 13-26, 36-43
Gold Holiday N / A
Platina 27-35, 52


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

Riktigt trevligt, väl anlagd utväg, mycket rymliga med rena omgivningar i ett exceptionellt vackert område i centrala Frankrike. Massor av aktiviteter för barnen, vi hade jättekul med dem också på Eurodisney, som ligger bara en kort resa bort på den kostnadsfria pendelbussen som kör regelbundet hela dagen från orten. Vi har verkligen haft de höga standarderna för boende, typiskt för Marriott. Det stora trädgårdsområdet på baksidan av huset var en så lugn och tyst att det var något vi alltid såg fram emot efter en hektisk dag - vanligtvis utnyttjade det genom att koppla av där på kvällen och dela en flaska med lokalt vin.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1108 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.