Foto av Marriotts Grande Vista, Florida
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Marriotts Grande Vista
Florida


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Marriotts Grande Vista
Land: Florida
Vecka: 35
Säsong: Röd
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
5925 Avenida Vista, Orlando, Florida, FL 32821, USA

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Beläget i en favoritplats för temaparker (Orlando, Florida), inom gångavstånd till kända semesterorter som Universal Orlando, Walt Disney World och SeaWorld, Rese och fritid Tror att denna utväg har mycket att erbjuda och kan enkelt bli en all-time favorit bland sina gäster. Var noga med att planera och boka några biljetter före ditt besök!

Marriotts Grande Vista har mycket att erbjuda med en trettiofem hektar mästerskapsgolfbana, ett lyxigt spa, gym, fem pooler och ett utbud av barn tidsdelning Ägarna borde aldrig gå tom för saker att göra.

Timesharealternativen på Marriott Grande Vista består av rymliga rum eller villaer med ett-, två- och trebäddsrum med egen balkong med panoramautsikt över orten. Villorna har fullt utrustat kök med separat vardagsrum och matplats, tvättmaskin / torktumlare, bäddsoffa i de flesta rummen och en king size-säng samt ett stort badkar i master-sviten.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)

Förvandla nya upplevelser till varaktiga minnen på Marriott s Grande Vista, en utmärkt semesterägsort nära toppattraktionerna i Orlando, Florida. Njut av en oförglömlig golfresa eller en magisk familjesemester i rymliga villaer med ett eller två sovrum, fullt utrustat kök, tvättmaskin / torktumlare, gratis Wi-Fi och möblerad balkong. Uppfrisk i det fina vattnet i våra utomhuspooler och aktivera din kropp i vårt fitnesscenter. Perfekt din swing på Grande Vista Golf Club eller ta några lektioner från experterna på Marriott Golf Academy. Smaka din gom med gott amerikanskt kök på Grillen vid Grande Vista och härlig poolrestaurang på Copa Loca Bar & Grill. Utforska legendariska sevärdheter, inklusive Walt Disney World, Universal Orlando och SeaWorld. Efter en hel dag kan du skämma bort dig själv på hotellets avkopplande spa. Med ett grill / picknickområde, tennisbana, bastu, strandområde och MAZE inomhus lekplats, är vår Orlando resort utformad för att hjälpa våra gäster att uppnå sina semesterförväntningar.

Omgiven av fyra stora poolkomplex, en inbjudande sjö, slingrande gångbanor och spår, på Grande Vista har något för alla i familjen. Med ett rymligt och uppdaterat gym och planerade aktiviteter kan alla vara aktiva.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 520 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.