Foto av Palm Beach Club, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Palm Beach Club
tenerife


Till salu: £ 2,000 *
Semesterort: Palm Beach Club
Land: Teneriffa
Vecka: 33
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Palm Beach Club, Avenida V Centenario, Playa de las Américas, 38660, Adeje, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Ligger ovanför Playa de las Americas på ön Teneriffa, Spanien, Hittar du den populära tidsdelning Resort Palm Beach Club. Hitta dig fullständigt bortskämd med panoramautsikt över den öppna azurblå himlen och det glittrande havet strax utanför sandstränderna. Denna utväg kunde inte vara bättre beläget för stranden, som ligger mindre än ett stenkast bort, och också för fantastisk shopping och snyggt nattliv. Du har full tillgång till alla anläggningens bekvämligheter och faciliteter, inklusive pooler, barer och restauranger. Om du vill välja boende med självhushåll hittar du ditt lägenhetsutrymme fullt med allt du behöver för att visa dina färdigheter och skapa de perfekta semesternsrätterna för att njuta av medan du ser solnedgången från din balkong eller terrass.

Rese och fritid Rekommenderar starkt att utforska möjligheten att äga tidsdelning På Palm Beach Club. Ingen annan utväg kommer att erbjuda denna grad av närhet till spänningen av tenerife, Och allt finns att se och göra på revet dykning eller snorkling, ta några golfbanor eller spendera dagen lounging på en solstol på Playa de las Americas stranden. Oavsett vad du väljer, kan du inte gå fel.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla enheter, Delvis / Full),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Barnens pool, Träningsutrustning, Spelrum, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Simbassäng, Telefon, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Nöjen (närliggande) ),
Flygplats
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)

Checka in ut
Fredag ​​tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Palm Beach Club är en lång etablerad och sortera efter Club med en central plats. Denna lägenhet ligger på 10th-våningen, är en av de större lägenheterna med fantastisk utsikt. Det har fördelen av två balkonger, både med utsikt över stranden och havet, men man tittar också över poolen längs sidan.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1138 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.