Bild av Cameron House, Scotland
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Cameron House
skottland


Till salu: £ 2,250 *
Semesterort: Cameron House
Land: Skottland
Vecka: 31
Säsong: Peak
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

En otvivelaktigt vacker miljö vid stranden Loch Lomond är Cameron House Country Estate en gnistrande juvel i Skottlands krona. Gäster och tidsdelning Ägarna kan förvänta sig en vänlig atmosfär och bara de bästa i gästfrihet från denna stora resort, som har tillräckligt med faciliteter för att passa alla typer av semester. Njut av dekadent middag på anläggningens egen restaurang eller i någon av de omgivande restaurangerna och sedan på kvällen, utnyttja fritidsfaciliteterna, inklusive pool med jacuzzi, ångbastu och bastu. Barnen är också fullt tillgodosedda med egen pool, ett spelområde och kvälls filmunderhållning. Två mil norrut hittar du också The Carrick, Där du kan testa dina golfkunskaper på antingen huvudrätten eller den riskfyllda, niohålda Wee Demon-kursen.

Oavsett om du bokar ett bord på en restaurang eller rekommenderar lokala attraktioner för att passa varje smak, är inget för mycket besvär för personalen här, som tror att service med personlig touch är av yttersta vikt. Om du letar efter en pittoresk skotsk resa och en utmärkt introduktion till Loch Lomond, titta inte längre. Rese och fritid förväntar tidsdelning Orter av högsta kaliber, och Cameron House Country Estate uppfyller alla standarder.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matplats (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Öppen spis - Enhet (vissa enheter), Kök (Alla enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Båtliv, Barnomsorg, Barnens pool, Träningsutrustning, Fiske, Spelrum, Golf, Gym, Sjö, Tvättstuga, Restaurang, Bastu, Squash, Pool (inomhus), Telefon, Tennis, Vattenskidåkning, Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Casino (20.0 miles), utförsåkning (56.0 miles), mataffär (2.0 miles), ridning (3.0 miles), medicinsk utrustning (2.0 miles), skidskola (56.0 miles),
Flygplats
Glasgow - (20 miles - 32 km)

Checka in ut
Lördag SöndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Vi har alltid haft vår tid på Cameron House. Lodge har varit en utmärkt plats för oss att koppla av och njuta av familjen tillsammans, med massor av aktiviteter för alla att göra. Allt från den utmärkta poolen och tillhörande faciliteter till det fullt utrustade gym och även lodgen med utsikt över Wee Demon golfbanan, för att bara nämna några. Cameron House har alltid erbjudit bättre faciliteter än andra orter som vi har försökt och den hjälpsamma vänliga personalen har ytterligare förbättrats varje semester.

Vår lodge är en 2 + 2 med en stor bekväm king size-säng plus en stor bäddsoffa. Nu när vår dotter är äldre och inte längre vill tillbringa sin semester med oss, är det dags att vidarebefordra lodgen till en ny ägare.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 2232 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.