Foto av Royal Club på Bonnington Tower, Förenade Arabemiraten
Klicka på bilden för att förstora Visa ägarnas bilder

Timeshare till salu på
Royal Club på Bonnington Tower
Förenade arabemiraten


Till salu: £ 17,500 *
Semesterort: Royal Club på Bonnington Tower
Land: Förenade Arabemiraten
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum
Ytterligare info: Deeded Week 4

Göra en förfrågan
Bonnington Jumeirah Lake Towers, PO Box 37246, Dubai, Förenade Arabemiraten

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

På Travel & Leisure Group har vi möjligen den största inventeringen av Timeshare på Royal Club på Bonnington Tower Till konkurrenskraftiga priser. Vi har också många veckor Timeshare till salu i Förenade Arabemiraten. De flesta säljare är öppna för erbjudanden. Vi har många fler veckor i lager och har tillgång till tusentals veckor från andra företag. För att fråga om den här egenskapen, fyll i kontaktformuläret som finns på denna sida eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674 XNUMX.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, DVD eller video, TV
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Dag Spa, Underhållning, Livsstil, Fitnessrum, Utrustad, Livsmedelsaffär / Supermarket, Sjö, Tvättservice, Restaurang, Bastu eller ångbad, Pool, Inomhus, Simbassäng, Utomhus, Bubbelbad eller Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Strand Cykelleder Fiske Golf Ridning Lekplats Segling / Uthyrning Scuba Dykning, Isskidåkning, Utförsåkning Tennis Vattenskidor
Flygplats
Dubai / DXB 19 Miles / 31 KM

Checka in ut
Fredag ​​lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)

Vi älskade vår lägenhet på royal bonnington! Personalen är fantastiskt vänlig och alltid villig att hjälpa. Det är en 2 sovrumslägenhet med 2 badrum. En ensuite med sovrummet. Köket har allt du behöver. Det finns en tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn, elspis, kyl / frys. Sittplatsen har soffor, varav en är en bäddsoffa. Lägenheten städas dagligen, byter handdukar etc. Lägenheten ligger inom gångavstånd från Marina Mall (10mins), tunnelbanan är 5mins promenad. Området är omgivet av restauranger och takeaways och varje år ökar det allt mer. Poolområdet är underbart, det ligger på 11th-våningen med en öppen bar och solstolar. Det finns restauranger i hotellet och rumsservice.
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 582 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.