Foto av Westgate Vacation Villas, Florida
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Westgate Vacation Villas
Florida


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Westgate Vacation Villas
Land: Florida
Vecka: 44
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Westgate Vacation Villas, 2770 Old Lake Wilson Road, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Westgate Vacation Villas Resort and Spa erbjuder ett utbud av studior, ett och två sovrum fullt möblerade villor att välja mellan. Anläggningen ligger bara en kilometer från Walt Disney World Resort, Orlando, Florida, i en del av Orlando som är känd för sina sevärdheter, familjevänliga restauranger och shoppingaktiviteter.

Rese och fritid timeshare mäklare är glada att rapportera att orten har fjorton uppvärmda pooler, fjorton bubbelbad och en barnbad. Vidare utväg aktiviteter inkluderar basket, tennisbanor, cykeluthyrning, spelrum med klassiska spel och air hockey, hästskor, lekplats, minigolf, båtuthyrning och beachvolleyboll.

Mat på Westgate Vacation Villas Resort och Spa erbjuder ett brett utbud av alternativ. Drafts Sports Bar erbjuder en daglig lunch och middag med ett urval av hamburgare, pizzor och aptitretare samt ett urval av utkast och flaskor. Andra restauranger inkluderar Joe's Pizza, som serverar färska pizzor som är tillgängliga för pickup eller leverans, och en Starbucks i paviljongen. Det finns också poolbarer som erbjuder cocktails, öl och läsk samt en mini-marknad och deli, så tidsdelning Ägarna på orten kan lägga upp sina livsmedel och vet att allt är till hands.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Barn s Pool, Fiske, Spelrum, Livsmedelsaffär, Sjö, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Lekplats, Snacksbar, Simbassäng, Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (60.0 miles), Golf (4.0 miles), Medicinsk utrustning (2.0 miles), Restaurang (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande)
Flygplats
Orlando International - (25 miles - 40 km)

Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 640 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.