Foto av Holiday Club Puerto Calma, Gran Canaria
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Uthyres på
Holiday Club Puerto Calma
Gran Canaria


Att hyra från bara £ 700
per vecka*

Occ. Datum: Vänligen kontakta oss
Occ. Dag: Vänligen kontakta oss
Semesterort: Holiday Club Puerto Calma
Land: Gran Canaria
Vecka: 08
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Av. Holiday Club Puerto Calma, Joaquín Blanco Torrent, 2, 35130 Mogan, Las Palmas, Gran Canaria, Spanien

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Holiday Club Puerto Calma kan hittas bara en kort promenad från den gyllene stranden i Puerto Rico de Gran Canaria hittades på Gran Canaria s Sydvästkusten på Kanarieöarna. Byggd som semesterort Puerto Rico erbjuder ett utbud av affärer och restauranger i sina kommersiella centra vilket gör det till ett utmärkt ställe att shoppa på medan du är på semester.

Lägenheterna på Holiday Club Puerto Calma har en varm och mysig känsla med moderna detaljer som öppnar upp till stora balkonger och fantastisk utsikt över hamnen. Rese och fritid tro tidsdelning Ägare med en liten familj borde vara nöjda med lägenheter på denna utväg. Lägenheterna kommer i ett urval av en och två sovrum med fullt utrustade kök, satellit-TV, internet och luftkonditionering. Alla köksdelarna har mikrovågsugn, diskmaskin och keramiska hällar som gör det enkelt för gästerna att äta. Gästerna hittar också tvättmaskin och torktumlare i det gemensamma området.

De som vill köpa tidsdelning På denna resort borde vara nöjda med anläggningarna som inkluderar en pool med vattenstrålar, barnpool, barer, restaurang, gym, bastu, massageterapi och en lekplats. Fläktar av lounging vid poolen är snälla att veta att en av staplarna finns på det rymliga däcket runt poolen. Anläggningen har också exotiska trädgårdar och noga utvalda områden runt orten, vilket gör det lättare att koppla av och koppla av.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Övningsutrustning, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelbadkar,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (10.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Frisör (Närliggande), Medicinsk utrustning i närheten, Shoppingområde Spa (närliggande), Tennis (i närheten), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande)
Flygplats
Las Palmas - (31 miles - 49 km)

Checka in ut
(Veckor) Lördag, Måndag, OnsdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 298 gånger

* Hyreskostnaden som visas är en engångsbetalning för varje vecka, bråkdel eller antal poäng som anges och täcker den perioden för beläggningsåret - Övriga kostnader kan vara tillämpliga.