Foto av Sheraton Vistana Villages, Florida
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare säljs på
Sheraton Vistana Villages
Florida


Säljs: Pris på ansökan *
Semesterort: Sheraton Vistana Villages
Land: Florida
Vecka: 2 Flytande
Säsong: Prime
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
12401 International Drive, Orlando, Florida, FL 32821, USA

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Sheraton Vistana Villages i Orlando, Florida: en imponerande tidsdelning Utväg på södra änden av International Drive där du hittar en atmosfär av lugn och ro. Denna utväg är perfekt för semesterfirare som vill vara nära världens mest älskade nöjesparker och attraktioner, men njut av att kunna komma undan i slutet av dagen till en oas av lugn.

Välj mellan en lägenhet med ett eller två sovrum för att hysa din fest i en hemifrån-från-hemmet miljö där du hittar en oöverträffad servicenivå och ett brett utbud av bekvämligheter för att göra din vistelse allt det kan möjligen vara. Ditt fullt utrustade kök ger dig möjlighet att spara pengar genom att laga mat i din lägenhet, som ger separata vardagsrum och matsalar och njuter av dem på din skärmad balkong samtidigt som du tar en fantastisk utsikt.

Fyra pooler väntar dig på dagar där du bor på plats, inklusive en barns plaska på huvudpoolen och en piratskeppsbassäng med vattenrutschbanor. Andra faciliteter på plats inkluderar tennis, fitnesscenter och bar vid poolen. För en tropisk semester med avskild känsla, Rese och fritid Timeshare-mäklare erbjuder Sheraton Vistana Villages.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Minikök / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Hiss, Lekplats, Bastu, Snackbar, Simbassäng, Tennis, Bubbelpool, Bubbelbad, Bubbelpool, Utomhuspool, Barnpool,
Närliggande faciliteter
Konferensfaciliteter (5.0 miles), Golf (närliggande), Livsmedelsaffär (Fristående), Frisör (2.0 miles), Live underhållning (3.0 miles), Medicinsk utrustning (6.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles)
Flygplats
Orlando / MCO 16 Miles / 26 KM

Checka in ut
Fredag ​​lördag söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 2550 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.