Foto av Kenmore Club, Skottland
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Kenmore Club
skottland


Till salu: Erbjudanden *
Semesterort: Kenmore Club
Land: Skottland
Vecka: 09
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Kenmore Club, Kenmore Av Aberfeldy, Perthshire, Perth och Kinross, PH15 2HH, England

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Kenmore Club är en RCI Gold Crown Resort som finns i den historiska trädgården i Taymouth Castle vid stranden av Skottlands Loch Tay i Perthshire.

Kenmore Club kan betraktas som ett paradis för utomhusentusiaster som erbjuder ett brett utbud av sportaktiviteter samtidigt som du får det bästa av de omgivande skotska landskapen. På platsen finns grill, fiske, puttinggreen, minigolf, picknickområde och tennis. Anläggningen har också en uppvärmd inomhuspool och bubbelpool.

Närliggande tidsdelning Ägarna här hittar ytterligare fiskeplatser, 4x4 safari, cykelvägar, en bowlinggrön, bio, golfsortiment och putting green, vandring, bergsklättring, jakt och forsränning bland ett brett utbud av utomhusaktiviteter.

Någon som är intresserad av att köpa tidsdelning hittar boende som finns på Kenmore Club kommer i en rad av en, två och tre sovrum enheter med rymliga vardagsrum, badrum och fullt utrustade kök. Gästerna kommer också att upptäcka att tre sovrum och två sovrum elitenheter också har en egen balkong. Alla enheter på Kenmore Club erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive en DVD-spelare, dockningsstation för iPod, stereo och tv.

Boendet på Kenmore Club erbjuder tidsdelning ägarens rum för att sova extra gäster genom användning av bäddsoffor. Ett sovrum har en bäddsoffa, medan två sovrum har en bäddsoffa och en bäddsoffa. Två sovrums elitenheter har en bäddsoffa, liksom tre sovrums enheter.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Matta (alla enheter), Diskmaskin (alla enheter), Kök (alla enheter, Full), Mikrovågsugn (vissa enheter), Tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter),
Resort faciliteter
Båtliv, Fiske, Handikappanpassad enhet, Sjö, Tvättservice, Lekplats, Bastu, Snacksbar, Simbassäng (inomhus), Telefon, Bubbelbadkar,
Närliggande faciliteter
Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (3.0 miles), Medicinsk utrustning (6.0 miles), Restaurang (i närheten)
Flygplats
Edinburgh - (76 miles - 122 km)

Checka in ut
Lördag SöndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1472 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.