Foto av Club Heritage International - Diamond, Vacation Club
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Club Heritage International - Diamond
Vacation Club


Till salu: £ 3,000 *
Resort: Club Heritage International - Diamond
Land: Vacation Club
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Super Red
Storlek: 3 Sovrum

Göra en förfrågan

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Har byggt och lyckats semesterorter i över trettio år, Heritage Resorts Är glada att erbjuda semesterägande i sin unika portfölj av semester och fritid destinationer. Club Heritage International Diamond medlemskap erbjuder tillgång till hela utbudet av orter, inklusive alla fem av sina orter i Costa del Sol, Branston Hall Hotel i Lincoln och Whitewater Hotel och Leisure Club i Englands sjödistrikt. På grund av Heritage Resorts anslutning till RCI får medlemmarna i Club Heritage International Diamond medlemmar tillgång till över 4,500 lyxhotell runt om i världen. Dessutom kan ägare dela sitt medlemskap med vänner och familj, hyra ägande till andra och njuta av framtida semester till ett fast pris.

Med Club Heritage International Diamond medlemskap kan semesterklubbsägare göra det mesta av de anläggningar som finns på orterna, som Marbells gyllene stränder, vackra Lincolnshire park och golf i Marbella. För att inte tala om fina restauranger. Dessutom erbjuder medlemskap rabatter på resort restauranger, speciella golfavgifter, rabatterad biluthyrning och mycket mer. Rese och fritid Verkligen tro det Heritage Resorts Ger ägarna en unik upplevelse på grund av deras mål att tillhandahålla utmärkt ledning, familjeinflytande och ett starkt engagemang för att ge sina kunder excellens-så fråga idag!


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 474 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.