Foto av Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol, Spanien
Klicka på bilden för att förstora

Fraktionellt ägande till salu på
Club La Costa Delvis äganderätt Marina del Sol
spanien


Till salu: Erbjudanden *
Utväg: Club La Costa Fractional Ownership Marina del Sol
Land: Spanien
Total fraktion: 2 (lika med motsvarande antal veckor)
Fraktionspunkter: 1040
Säsong: Hög
Storlek: 2 Sovrum
Typ: Lägenhet

Göra en förfrågan
CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cádiz Variante km 206, 29649, Malaga, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Policy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Bråkligt ägande är en icke-traditionell typ av timeshare ägande. I stället för att äga en vecka eller två på din hemort, äger du en bit av fastigheten själv. Din fördelning av poäng fördelar ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre vara bunden till samma semester år in, år ut. Och i slutet av ditt hyresavtal säljs fastigheten och du får en del av vinsten! Med Club La Costa har du tilldelat ett antal bråkdelar som du kan använda på ett antal olika orter i deras portfölj. Denna utväg är bara en av många!

En destination året runt som Costa del Sol, spanien, Ger alla semesterfirare möjlighet att fly till sol, hav och sand när stressen i det dagliga livet och dåligt väder blir för mycket, vilket gör att tidsdelning Här en idealisk semesterinvestering. Club La Costa Fraktionalt ägande på Marina Del Sol erbjuder mer än bara tillgång till de många närliggande stränderna. Du kommer aldrig att bli uttråkad med det brett utbud av bekvämligheter och aktiviteter, antingen inom eller kort avstånd från orten. Dess unika layout innebär att även under högsäsong kan du koppla av i fred. Boendet består av studio, en och två-rumslägenheter som ger dig möjlighet att bestämma exakt vad du behöver när du är borta.

Väntar på dig på orten finns tre pooler, en mängd restauranger och snackbarer, som sträcker sig från familjeföretag till mysiga krokar reserverade för par och ett underhållningsprogram med olika shower och hela barnklubb. Njut av att vakna upp till soluppgången, en arbetsdag på din solbränna eller utforska det välbärgade lokala området och njut av cocktails när solen går ner. Rese och fritid Är glad att erbjuda tidsdelning För återförsäljning med Club La Costa Bråkdelskap i Marina Del Sol.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnomsorg, Barnpool, Spelrum, Livsmedelsaffär, Ridning, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool, Tennis
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), Casino (9.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vattenskidor (2.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles)
Flygplats
Malaga, 17 miles

Checka in ut
Fredag ​​lördag söndagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 746 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.