Foto av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Fynd på
Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
tenerife


Fynd: £ 1,500 *
Semesterort: Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Land: Teneriffa
Vecka: 19
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Flamingo Club, Avenida de España Nº 3, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet
Genom att använda denna blankett accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.

Resort Beskrivning

Hittade i ett strandläge i hjärtat av Playa de Las Americas, södra Teneriffa. Flamingo Club kan hittas med utsikt över den fantastiska småbåtshamnen i Puerto Colon, med en magnifik utsikt över båtar och båtar. Rese och fritid Tror att Kanarieöarna gör en underbar plats att äga tidsdelning Eftersom det erbjuder ett varmt klimat och solsken nästan hela året.

De som vill köpa tidsdelning På Flamingo Club hittar du lägenheter på denna semesteranläggning alla har ett fullt utrustat kök och en privat terrass som vanligtvis erbjuder havsutsikt och utsikt över den närliggande ön La Gomera. Underhållning på plats på Flamingo Club inkluderar levande underhållning, cocktail lounge, restaurang, utomhuspool med poolbar, jacuzzi, biljardbord, barnklubb, Wi-Fi, bordtennis och mycket mer.

Närliggande faciliteter på denna resort inkluderar tillgång till stranden, ett kasino, lekplats, dagspa, mataffär, ridning, golf och mycket mer. Hittade nära en marina finns ett brett utbud av vattenaktiviteter som finns nära denna utväg, som fiske, vattenskidor, segling och dykning. timeshare Ägare på Flamingo Club hittar också en rad restauranger och barer i närheten på denna populära plats så det bör alltid finnas något nytt på menyn.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 880 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.