Foto av Marriotts Phuket Beach Club, Thailand
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Uthyres på
Marriotts Phuket Beach Club
Thailand


Att hyra från bara £ 3,300
per vecka*

Occ. Datum: Vänligen kontakta oss
Occ. Dag: Vänligen kontakta oss
Semesterort: Marriotts Phuket Beach Club
Land: Thailand
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Peak
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Marriott's Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalang-distriktet, Phuket, Thailand

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Policy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Laddad med svängande palmer i en avslappnad och avskild del av ThailandMarriotts Phuket Beach Club utstrålar stillhet och lugn, vilket gör det till en drömplats att varva ner. Pristine stränder sträcker sig i miles, och din närmaste granne är det otrevliga Andamanhavet. Uppmärksamhet på detaljer, beröring av unik thailändsk lyx, och personlig service är telefonkorten i denna tysta, men levande Timeshare resort. Du får full och obegränsad tillgång till bekvämligheter och faciliteter på JW Marriott Phuket Resort, tillsammans med det hyllade Mandara Spa som ger dig tillgång till en verkligt föryngrande upplevelse.

Marriott's Phuket Beach Club är en otroligt väl avrundad tidsdelning Resort, som erbjuder inte bara en flykt från vardagen, utan också möjligheten att lära sig nya saker - prova handen på Thai Cooking Cooking Course, lära sig Batik tygmålning, trapezens konst, upptäck salsadansen och slappna av vid solnedgången Med yoga eller pilates. Njut av ett urval av kulinariska läckerheter från över tio restauranger, var och en med sin egen speciella vridning. Rese och fritid Rekommenderar starkt denna sällsynta möjlighet att utforska spänningen, mysteriet och äventyret i Thailand innan det blir knäppt.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1360 gånger

* Hyreskostnaden som visas är en engångsbetalning för varje vecka, bråkdel eller antal poäng som anges och täcker den perioden för beläggningsåret - Övriga kostnader kan vara tillämpliga.