Foto av Panaretis Royal Coral Bay Resort, Cypern
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Uthyres på
Panaretis Royal Coral Bay Resort
cypern


Att hyra från bara £ 600
per vecka*

Occ. Datum: Vänligen kontakta oss
Occ. Dag: Vänligen kontakta oss
Semesterort: Panaretis Royal Coral Bay Resort
Land: Cypern
Vecka: 2 Flytande
Säsong: Röd
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Panarets Royal Coral Bay Resort, 1 Keratidiou Street, Coral Bay, Paphos, Cypern

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Policy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Fly till paphos cypern, En destination som ofta förbises av semesterfirare, med tidsdelning På Panarets Royal Coral Bay resort. Du kommer att välkomnas till en elegant lägenhet, fullt utrustad med allt du behöver för en avkopplande semester. Några steg leder dig till en liten, men säker och fantastisk, Medelhavsstrand, och komplexet ser ut över havet och erbjuder fantastisk havsutsikt. Denna utväg har slog precis rätt balans mellan modern och traditionell design, och anläggningarna är allt du kan förvänta dig, inklusive full spa, ett gym, lekplats och både inomhus och utomhuspooler.

Anläggningen erbjuder också en rad cateringalternativ, från självhushåll till allt inklusive. Frukost serveras i buffé och lunch och middag serverar bordservice. Alla måltider är nyberedda med lokala ingredienser, menyn ändras varje natt (bortsett från den veckovisa grillnatten), och diskar som erbjuds tillgodose de flesta smakerna - med minst ett erbjudande är en lokal maträtt, så du kan prova autentisk cypriotisk mat. Om du vill äta ute och verkligen fördjupa dig i den lokala kulturen, hittar du massor av barer och restauranger i närheten. För tidsdelning Som erbjuder fantastiskt värde och utbud, Rese och fritid Rekommenderar att Panaretis Royal Coral Bay beaktas.


Ägare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 888 gånger

* Hyreskostnaden som visas är en engångsbetalning för varje vecka, bråkdel eller antal poäng som anges och täcker den perioden för beläggningsåret - Övriga kostnader kan vara tillämpliga.