Foto av Royal Sunset Beach Club, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Fynd på
Royal Sunset Beach Club
tenerife


Fynd: £ 1,250 per vecka *
Semesterort: Royal Sunset Beach Club
Land: Teneriffa
Vecka: 31 - 32
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Royal Sunset Beach Club, Calle Londres 6, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Gyllene sandstränder och mousserande turkos vatten vinkar dig till Royal Sunset Beach Club, en av de främsta tidsdelning Orter i Teneriffa, Spanien. Ägs och hanteras av Diamond Resorts, Här hittar du frodiga tropiska trädgårdar, modern och smakfull inredning, tillsammans med perfekt uppmärksamhet på detaljer och en verklig känsla för lugn och ro. Platsen kan inte förbättras - utvägen är några minuter från trendiga Playa de las Americas, där du hittar tillräckligt många affärer och restauranger för att verkligen brinna ett hål i fickan. Tillgängliga utflykter inkluderar vandring den lunar-esque Mount Tiede och kitesurfing på El Medano, så det finns verkligen något för alla.

Denna ö oroar charmen, och anläggningen erbjuder sina egna privata klubbhusfaciliteter. Här finns en restaurang, bar, lounge, gym och squashbanor, tillsammans med en bastu för att låta dessa irriterande toxiner helt enkelt blekna. En familj favorit i åratal redan, Rese och fritid Kan gärna rapportera det tidsdelning På Royal Sunset Beach Club hålls till en oöverträffad hög standard och kan perfekt fungera som antingen hemifrån eller en semesterbase - eller båda - för din öflykt.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Hälsoklubb, Tvättservice, Hiss, Levande underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Simbassäng, Telefon, Bubbelpool / bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (3.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Ridning (9.0 miles), Dykning (Närliggande), Tennis Vattenskidåkning (närliggande),
Flygplats
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)

Checka in ut
FredagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1572 gånger

* Det angivna försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion eller antal poäng som anges och täcker ägandeperioden. Prisutställningen tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och transferkostnader.