Foto från Sunset Bay Club av Diamond Resorts, Teneriffa
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare Fynd på
Sunset Bay Club av Diamond Resorts
tenerife


Fynd: £ 700 *
Resort: Sunset Bay Club av Diamond Resorts
Land: Teneriffa
Vecka: 13
Säsong: Hög
Storlek: 1 Sovrum

Göra en förfrågan
Calle Navarro Numero 1, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Spanien

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Allt finns på Sunset Bay Club av Diamond Resorts, som ligger strax utanför Playa de las Americas i tenerife, Spanien - speciellt om det du söker i ditt timeshare ägande är några av de finaste boende på Kanarieöarna. Inte bara kommer du att uppleva rymliga lägenheter och toppklass faciliteter, du kommer också att dra nytta av stora balkonger för att njuta av den fantastiska natursköna utsikten som endast finns på Kanarieöarna. De vita kubiska enheterna som präglas av orten kommer att påminna dig om kustgriekenland medan du kopplar av på en solstol av någon av de två stora poolerna - uppvärmd och uppvärmd.

Sunset Bay Club by Diamond Resorts passar alla typer av resor, oavsett om du är en familje-, par-, grupp- eller solo-resenär - det finns något för alla med denna utväg som har familjevänliga stränder och barer, tillsammans med det pulserande Veronicas nattliv bara tio minuters promenad bort. Rese och fritid Är stolta att erbjuda för återförsäljning tidsdelning Egenskaper på denna utväg, att veta att om det är sol, hav, sand och otroliga lokala restauranger du letar efter, blir du inte besviken.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Medicinsk utrustning, Restaurang, Snackbar, Swimmingpool
Närliggande faciliteter
Strand, Båtliv, Kasino, Motionutrustning, Fiske, Golf (3.0 miles), Frisör, Hälsoklubb, Ridning, Live underhållning, Bastu, Dykning, Squash, Tennis, Vattenskidor, Bubbelpool / vindsurfing, Windsurfing (1.0 miles )
Flygplats
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)

Checka in ut
Fredag ​​tisdagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1360 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.