Foto av Pine Lake Resort, England
Klicka på bilden för att förstora

Timeshare till salu på
Pine Lake Resort
England


Till salu: £ 2,000 *
Semesterort: Pine Lake Resort
Land: England
Vecka: 1 Flytande
Säsong: Mid
Storlek: 2 Sovrum

Göra en förfrågan
Pine Lake Resort Hotel, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, England

Fråga om denna fastighet


[honeypot information]


Jag samtycker till Travel & Leisure Group för att samla in mina uppgifter via detta formulär.

Vänligen kolla vårt Integritetspolicy för att se hur vi skyddar och hanterar dina inlämnade data.

Resort Beskrivning

Sink i landet lycka med tidsdelning På Pine Lake Resort i Lancashire, England. Beläget nära Lake District sörjande naturliga skönhet, tar allt som behövs ett steg utanför din vackra skandinaviska stilstuga för att du ska kunna njuta av den fantastiska utsikten över vattnet. Njut av en dag på sjön genom att spendera timmar som fiskar i lugn och ro, eller utnyttja vattensporterna, inklusive vattenskidåkning, paddling och segling. Om vädret vänder, gå till inomhuspoolen med spa och jacuzzi för att hålla dig varm och avslappnad utan att behöva lämna orten. Med hemtrevliga logi och allt du behöver för att kombinera en romantisk eller familjen middag, kommer du noggrant att njuta av kvällsrestaurangen och äta dig själv med en friluftsmåltid på ditt däck, där några av lokalbefolkningen (mestadels svanar och ankor!) Kommer att gå med du.

Minnesvärda lokala dagar är alla en del av upplevelsen på orten, med sin idealiska plats för verksamhet. Huvud upp vägen till Lake District National Park eller Yorkshire Dales för oöverträffad utsikt, eller till Morecambe för unhurried strand promenader. Med tidsdelning På Pine Lake Resort, Rese och fritid Tro att allt är möjligt.


Resort anläggningar

Enhetsfaciliteter
Telefon (alla enheter) Kök (alla enheter, delvis / full) Matta (alla enheter) Tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter) Diskmaskin (vissa enheter) Mikrovågsugn (vissa enheter)
Resort faciliteter
Vattenskidor Sjö Båtliv Fiske Pool (Inomhus) Träning Utrustning Bastu Whirlpool / Bubbelbad Lekplats Levande Underhållning Handikappvänlig Tvättservice Restaurang Snackbar
Närliggande faciliteter
Strand (12.0 miles) Golf (3.0 miles) Ridning (2.0 miles) Medicinsk anläggning (1.0 miles)
Flygplats
Manchester - 75.0 miles / 120.0 km

Checka in ut
lördagÄgare Beskrivning (om tillgängligt)
Ägare bilder (om tillgängligt)Den här egenskapen har visats 1380 gånger

* Det visade försäljningspriset är en engångsbetalning för varje vecka, total fraktion, totalt ägande eller antal poäng som anges och täcker ägandets varaktighet. Prisvisning tillhandahålls av ägaren och är i de flesta fall öppen för erbjudanden. Observera att priset inte inkluderar avgifter och överföringskostnader.