Foto av Club La Costa Fractional Ownership Monterey
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Monterey
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Monterey
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Monterey
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Monterey

Adress: Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Teneriffa, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club La Costa Fractional Ownership Monterey


Bråkligt ägande är en icke-traditionell typ av timeshare ägande. I stället för att äga en vecka eller två på din hemort, äger du en bit av fastigheten själv. Din fördelning av poäng fördelar ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre vara bunden till samma semester år in, år ut. Och i slutet av ditt hyresavtal säljs fastigheten och du får en del av vinsten! Med Club La Costa har du tilldelat ett antal bråkdelar som du kan använda på ett antal olika orter i deras portfölj. Denna utväg är bara en av många!

Denna fantastiska semesterort på Kanarieöarna finns på Teneriffas Södra kusten på en sluttning. Skidorterna lugnt läge med underbar utsikt över Atlanten och Playa de Las Americas. Besökare på Club La Costa Monterey kommer att hitta området med många sevärdheter, inklusive ett kasino, barer, restauranger och köpcentrum för att ge gästerna möjlighet att fylla på leveranser. Det finns också två vattenparker i närheten, plus den närmaste stranden ligger bara en kilometer bort vilket gör det mycket att göra för hela familjen. timeshare Ägare som besöker orten kommer att hitta receptionen för att vara informativ och erbjuda detaljer om lokala aktiviteter så att gästerna rekommenderas att fråga. Trots detta rekommenderar Travel and Leisure Group att gästerna hyr en bil för att verkligen njuta av området.

timeshare Egendom tillgänglig för Fraktionerat ägande på Club La Costa Monterey hittar lägenheterna som är rymliga och erbjuder utmärkta bekvämligheter, inklusive ett välutrustat pentry och badrum, färgstark inredning och mjuka möbler. Fastigheter finns i intervallet med lägenheter med ett, två och tre sovrum med stora balkonger som gör att gästerna kan få ut det mesta av utsikten. Faciliteterna på denna resort inkluderar en pool, jacuzzi, solstolar, restaurang och en barnklubb.

Bråkigt ägande Tillåter investerare att köpa en bråkdel av fastigheten under en viss period, så att de kan få en överenskommen andel av intäkterna i slutet av avtalet när fastigheten säljs. Att läsa mer om Fraktionerat ägande, Klicka här.

Club La Costa Fractional Ownership Monterey Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök, Mikrovågsugn, Telefon
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Träutrustning, Livsmedelsaffär, Hiss, Restaurang, Squash, Simbassäng, Spabad / Bubbelbad
Närliggande faciliteter
Strand, Fiske, Golf, Ridning, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Dykning, Shoppingområde, Tennis, Vattenskidåkning, Vindsurfing
Flygplats
Reina Sofia 12 miles
Checka in ut
Fredag ​​16: 00

Köpklubb La Costa Fraktionell äganderätt Monterey timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Costa Fractional Ownership Monterey innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Fractional Ownership Monterey varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Fraktional Ownership Monterey

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja Club La Costa fraktionerat ägande i Monterey. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Monterey.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Club La Costa Fraktionellt ägande Monterey kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.