Foto av Burnside Park
Foto av Burnside Park
Foto av Burnside Park
Foto av Burnside Park
Foto av Burnside Park

Adress: Burnside Park, Kendal Road, Bowness-on-Windermere, Windermere, Cumbria, LA23 3EW, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.burnsidepark.co.uk

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på The Burnside Park Owners Club


För en fantastisk tillflyktsort mitt i hjärtat av det livliga sjön District, England, varför inte titta närmare på tidsdelning med Burnside Park Owners Club? Denna mysiga semesterort ligger i mitten av ett vackert landskap och lyckas upprätthålla otroligt höga krav på komfort och lyx, med inredningen att matcha. Det är idealiskt beläget för tillgång till alla lokala attraktioner, restauranger och affärer - där det finns en rikedom. Du kommer aldrig att sitta fast för något att göra!

Ta en rundtur i sjöarna för att se alla flora och fauna i omgivningen. besök Lakeside Haverthwaite Railway eller Trotters World of Animals, och för dem som gillar att skämma bort sin söta tand, var noga med att inte sakna det berömda 1657 Chocolate House - förmodligen en enda butik för gåvor att ta hem! Orten ligger fem minuter från Bowness Pier, där du kan ta en lokal buss, Lake Steamer eller en elektrisk cykel till andra delar av området. Värme och gästfrihet är viktiga mål här, och Rese och fritid Är stolt att erbjuda tidsdelning för vidareförsäljning på The Burnside Park Owners Club.

Burnside Park Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Minikök / Full), Mikrovågsugn (En Enhet), Telefon (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Barnpool, Konferensmöjligheter, Fitnessutrustning, Spelrum, Gym, Tvättservice, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Squash, Pool (inomhus), Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Båtliv (närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (3.0 miles), Sjö (Närliggande), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (1.0 miles), Shoppingområde I närheten), tennis (i närheten), vattenskidor (närliggande), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Manchester - (89 miles - 143 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag, söndag

Köper Burnside Park timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Burnside Park innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Burnside Park varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Burnside Park

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Burnside Park. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i försök att sälja timeshare med Burnside Park.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Burnside Park kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.